Pc-sek! Szerintetek az orr, köldök vagy a nyelv pc a jobb?
Nekem pont ez a három nem jön be, pedig sok piercingem van, csak nem pont ezek. De ha muszáj lenne most valamit berakatni a felsorolt háromból, akkor a köldök piercinget választanám, az szép, nőies és szexi. :)
A nyelv piercinget nem szeretem még másokon sem, magamnak meg sosem vállalnám be, pedig van 1-2 extrém piercingem, de valahogy a nyelv az taszít.
Az orr piercinggel se lenne semmi bajom, csak nekem nem szép az orrom. De ha neked jól állna, lehet az a legjobb választás. Nem olyan macerás, gyorsabban begyógyul, mint a köldök piercing. És mindig látszik, nem csak nyáron. :)
szerintem nyelv :) nekem is van, eleinte mikor még be van dagadva, nehéz vele beszélni, de mire meggyógyul és megszokod, teljesen normálisan fog menni.
nekem köldök azért nem kellene, mert manapság minden második lánynak az van. persze ha neked tetszik, akkor csináltass olyat :)
az orrba pedig tényleg csak akkor szép, ha szép az orrod. remélem segítettem, előre is jó szúratást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!