Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok középsuliba hogy...

Lányok középsuliba hogy sminkeltek? Minden nap? Ez jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

Vettem alapozót,de ezt nem fogom minden nap használni,mert fölösleges.Jó,kicsit mitesszeres az orrom és az állam,de nem vészes.

Szóval eddig ritkán sminkeltem,akkor is általában spirál esetleg egy kis rózsaszínes vagy barnás árnyalatú szemhéjpor.Sosem vittem túlzásba,mindig is a szolid sminkre törekedtem:)

Most kezdem a középsulit és szeretnék sminkelni rendszeresebben,persze nem minden nap.Na szóval nem vagyok gyakorlott a sminkelésben,de most sem akarom nagyon túlzásba vinni a sminkelést.

Spirál+ceruza+halvány szemhéjpor esetleg ha csúnyább a bőröm alapozó.Ez így jó?

Amúgy barna a szemem és a hajam is:)

14/L

2009. aug. 26. 11:31
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a választ!Azt hiszem tényleg túlzás amit írtam,inkább változtatok rajta és majd váltogatom,hogy mikor mit használok(:
2009. aug. 27. 09:46
 42/45 anonim ***** válasza:

Igaz, rád tört ez a smink-mánia, de értelmes kiscsajnak tűnsz :)

Utolsó voltam

2009. aug. 27. 09:52
 43/45 anonim ***** válasza:
Nézem néha ezeket a 14-16 év körüli kislányokat, szegények annyira csúnyán festik ki magukat, és fogalmuk sincs róla, milyen előnytelen, ha egy félig-meddig gyereklány feketével(!!) húzza ki a szemét. Groteszk, mert öregíti, közönségessé teszi az arcukat, amin azért mégis látszik valahol, hogy még egy gyermekarc. Kérdező, ha annyira meghalsz azért, hogy kifesd magad, akkor csak szemspirál meg egy kis halvány szájfényt ajánlok. Bár annak sincs túl sok értelme, mert fél óra alatt lenyalod. Középsuliban én is csak szemspirált meg egy kis színezett labellót hazsnáltam, a gyöngyházrózsaszínt. Az alapozót meg felejtsd el, attól jönnek a mitesszereid, akárhogy is hirdeti a reklám, hogy nem tömíti el a pórusokat és szabadon lélegzik a bőr. A nagy szart nem.. Használj inkább valami könnyű hidratálókrémet, ajánlom a Nivea Visage Young-tól a Control Shine-t, tubusban lehet kapni. nekem is problémás a bőröm, még 23 évesen is, de ez nagyon jó rá, és nem okoz plusz mitesszert.
2009. aug. 27. 09:56
 44/45 anonim ***** válasza:

Szerintem probalkozz nyugodtan, foleg ha nem hasznalsz eros sminket. Amit irtal teljesen jo kezdesnek!

Blabla:

Ez az az idoszak amikor megtanulsz szebben kinezni! Szerintem a mai vilagban ez fontos. Konnyebben helyezkedsz el, konyebben baratkozol, mert tobb lesz az onbizalmad. Sokat szamit az elso benyomasnal! Nekem ez anno kimaradt es kicsit megkesve 23 evesen elem at egyetemista fejjel. Jobb az, ha idoben kitapasztalod ezeket a dolgokat. Meg kozepsuliban a baratnok is sokat segitenek. Olyan szakra jarok, ahol csak fiuk vannak... Nincs olyan baratnom, aki tudna ebben segiteni. Ha csak annyit is, hogy a tegnapi sminked jobb volt, vagy ez egy kicsit sok, vagy igazan tehetnel meg oda egy kis csillogos halvanyrozsaszint vagy akarmi.

Masik: Mindenkeppen tanulj meg fustos szemet sminkelni magadnak :P

Tipp:

1. Ha szemhejport hasznalsz tartosabba teheted ha a szemed lealapozozod! Akkor is kenhetsz ala egy lehelletnyit ha az egesz arcod nem alapozozd.

2. Minden este mosd meg az arcod alaposan (ha lehet ne szappannal, mert az nagyon szarit, a leg borkimelobb megoldas a mosdokenocs, amivel a babakat mosdatjak. Gyogyszertarban szerezheted be, az ara sem horror) Es kend be egy konnyu nem tul zsiros hidrataloval. Telen lehet zsirosabb kremeket is hasznalni.

Ha alapozot hasznalsz, probalj ki valami barackos/rozsaszines pirositot, finoman, halvanyan.

Sokat dob az osszkepen!

Legyel lelkes, es tanulj sokat!

Remelem hasznos volt a bejegyzesem! :)

2009. aug. 27. 21:07
 45/45 anonim ***** válasza:

Egy pelda azoknak akik azt allitjak, hogy a smink tonkreteszi a bort. Keresztanyam 65 eves, 17 eves kora ota sminkeli magat. Majd minden nap. De! Minden nap alaposan lemosta, kivanlo minosegu dolgokat hasznal. Es a bore jobban nez ki, mint a 40 eves anyukame, aki sosem sminkelt, es csak neha kremezte az arcat.

Szoval szerintem badarsag. Van mar minosegellenorzes es tesztelik ezeket a dolgokat. Nem gesak vagyunk akik olom tartalmu puderrel feheritettek az arcukat es mergeztek magukat.

Kulonbsegeket kell tenni!

Bar mindenkinek megvan a maga velemenye ahogy nekem is, nem kell a masikra tamadni. Bocs nemtudom hogy a vege fele mi volt nem olvastam minden postot.

Mindenkinek kellemes, kulturalt velemennyilvanitast kivanok!

2009. aug. 27. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!