Lányok középsuliba hogy sminkeltek? Minden nap? Ez jó lenne nekem?
Vettem alapozót,de ezt nem fogom minden nap használni,mert fölösleges.Jó,kicsit mitesszeres az orrom és az állam,de nem vészes.
Szóval eddig ritkán sminkeltem,akkor is általában spirál esetleg egy kis rózsaszínes vagy barnás árnyalatú szemhéjpor.Sosem vittem túlzásba,mindig is a szolid sminkre törekedtem:)
Most kezdem a középsulit és szeretnék sminkelni rendszeresebben,persze nem minden nap.Na szóval nem vagyok gyakorlott a sminkelésben,de most sem akarom nagyon túlzásba vinni a sminkelést.
Spirál+ceruza+halvány szemhéjpor esetleg ha csúnyább a bőröm alapozó.Ez így jó?
Amúgy barna a szemem és a hajam is:)
14/L
mitesszereim 10éves korom óta vannak,én 8.ba sminkeltem először.Akkor hogyan köszönjem a sminknek?
Elviselem a kritikát,de igazából az érdekelt volna,hogy a középiskolás lányok hogy sminkelnek.Egyébként nagyon is tudatosan csinálok dolgokat és tudom,hogy később nem abból fog állni a napi a sminkem,hogy felkenek fél kiló alapozót+fél kiló pirosítót és a többit.
Egyébként azt szokták mondani,hogy ha valaki sminkel,de amikor hazamegy lemossa rögtön,nem vár estig az nagyon helyes,mert így -az én esetemben egész délután,este és éjszaka friss levegőhöz jut az arcom:)
Köszönöm a válaszodat!ja,és nem sz.rok rá más véleményére.
Szia!
Nem értem,hogy miért kell így leszólni a Kérdezőt!
Na mindegy én megpróbálok Neked rendes választ adni!
Én most megyek tizenkettedikbe,szóval most leszek végzős!
Amikor elballagtam és bekerültem a középsuliba én nagyon erősen sminkeltem magam,ami abból állt,hogy sok alapozó és és legtöbbször rózsaszín szemhéjpúder,szemceruza,szempillaspirál és szájfény!
Azóta persze ez megváltozott és a régi fényképeken csak röhögök,hogy milyen gázul néztem ki!Szóval azt javaslom neked,hogy csak szolidan sminkelj,mert a pasiknak is az jön be inkább,nem az ha valaki nagyon erősen ki van sminkelve!
Amikor én sok alapozót használtam,akkor tiszta pattanás volt a bőröm,de mióta nem használok szinte semmi baja,kivéve havi előtt és után,úgy hogy azt javaslom,hogy amikor neked is kijönnek a pattanások,akkor se tegyél rá alapozót,hanem tartsd tisztán a bőröd és ne kenj rá semmit,mert azzal csak rontasz a helyzeten!
Most is minden nap ki vagyok sminkelve suliba,mert így egyszerűen jobban érzem magam,de csak annyi,hogy tus,spirál és ceruza,meg szájfény!
De amúgy ha egyes válaszolók meglátnák a jelenlegi elsősöket,hogy hogyan néznek ki az iskolánkban,akkor nem egy kis ceruzáról meg spiráltól lennének kiakadva!
Neked pedig Kedves Kérdező sok sikert a középsulihoz!
Üdv mindenkinek!
nos, én nemértem ezeket a beszólogatásokat. nemlehetne ezt úgy megoldani, h a kérdésre válaszoljatok? pl az aki kioktatta a kérdezőt, h hogyan kell helyesen fogalmazni...és jött itt az érettségivel...namármost, az érettségin is megvágnak, ha nem a kérdésre válaszolsz, úgyhogy ennyit rólad.
a másiknak meg, aki azzal jött h ez e a legnagyobb problémája, h hogyan sminkeljen....nos, biztos van neki egyéb problémája is, mármint a kérdezőnek, csak nem sorolja fel az összeset itt a gyakorikerdesek.hu-n.
a 3.-nak meg, aki a kockacukorral jött, én középsulis koromban szarrá sminkeltem magam, alapozó, szemhéjpúder, szemceruza, spirál, szájfény....24 éves koromra pedig márcsak ceruzát és spirált használok, úgyhogy ezsem volt egy jó kioktatás, h nemfogja tudni abbahagyni.
nadehogy a kérdésre is válaszoljak: a kevesebb néha több. egy szemceruzával, és egy spirállal nagyon szép sminket lehet készíteni, ami egyáltalán nem hivalkodó, tartja a mértéket, de mégis láccik h sminkelve vagy. én cicás szemet rajzolok magamnak, ezt szoktam variálni. hol kijjebb húzom a vonalat oldalt, hol csak keretezem a szemem, és van hogy csak a felső szemhéjam húzom ki vastagabb vonallal. erre jön rá a dúsító spirál, és ennyi.
sztem teis mélyedj el kicsit a szemceruzák világában, meglátod, h tök sokmindent lehet belőle kihozni, lehet variálni, és igényes sminket készíteni.
Ti belebuzultatok ebbe a nevetséges pontozósdiba?
Nem BAROMIRA mindegy, hogy pontoz-e a kérdező?
Amúgy én harmadikos vagyok (mármint gimiben :D), és általában vékonyan kihúzom a szememet szemceruzával, és szempillaspirál. Sokszor ki se sminkelem magam... Nekem is pöttyös az orrom, de akkor most elmondom neked azt szépen, amit csak fröcsögve tudtak előttem (tisztelet a kivételnek) elmondani: felesleges az alapozó, nem az orrodat fogják figyelni, csak jobban el fognak tömődni a pórusaid... Meg elmondanám, hogy azért a középiskolák nagy része nem olyan, hogy lehet orrba-szájba csajozni-pasizni, a miénk sima állami gimnázium, de szerencsére a tanárok nem nézik jó szemmel, amikor eszik egymást az aularészen a 9.-es gólyák. Szóval szerintem bőven elég ez a smink, de tényleg szolid legyen, nem kell, hogy csak higítóval tudd leszedni magadról a sminket nap végén...
Ez pedig csak jótanács, nem a sminkes részhez szól: tanulj jó sokat, van abban valami, hogy túl nagy az öntudat, túl alacsony az átlag, sok hülye osztálytársam csinálja ezt. Az hülyeség, hogy érettségin nem ér semmit az, ha figyelsz az órákon. Mondjuk azt nem értem, hogy a sminkelésnek mi köze az átlaghoz...
utolsó előtti:segítek egy kicsit neked.Lehet,hogy valamit rosszul fogalmaztam meg,de hülye nem vagyok.De nem ez a lényeg,azt gondolom érthető a kérdésem,de a te kedvedért,hogy te is értsd még jobban kifejtem.
Íme azok a részek amik nem biztos hogy teljesen érthető a számodra:
"Vettem alapozót,de ezt nem fogom minden nap használni,mert fölösleges.Jó,kicsit mitesszeres az orrom és az állam,de nem vészes." = az alapozót ritkán használom,1x használtam eddig és ezt csak alkalmakra vettem.Nem azt írtam a pattikra/mitesszerekre foltokba alapozót rakok.Nyilván tudom hogy az alapozót az egész arc,nyak részre visszük fel nagyon vékonyan.A pattikra korrektor rakok néha ha nagyon vörös.Tudod a korrektor való erre:)
Utolsónak:
Köszönöm szépen a választ!
Természetesen nem viszem túlzásba a sminkelést,ha el is szállna velem a ló és egyszer fekete füstös szemmel akarnék suliba menni akkor sem teszem meg,mert tudom,hogy baromság:) Egyébként azt mondták az osztálytársaim,hogy nem is látszik,hogy sminkelek,szóval csak kiemelem azt ami szép:) És ez így is marad.
Remélem,hogy jól fog kezdődni a suli és a gólyatábor is jó lesz(: Nagyon várom mindkettőt:P
12:43 és 12:55-nek szólt a komment,csak közben érkeztek még válaszok!
Nektek is köszönöm szépen a tanácsokat.Az a baj,hogy én nem igazán szeretem a szemcerkát,vagyis tök jó.Csak még ügyetlen vagyok és nem bírom szépen elsatírozni,szóval vagy egy vékony egyenletes vonal van,vagy pedig ahogy elsatírozom egyenletlen,csúnya az egész:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!