Lányok középsuliba hogy sminkeltek? Minden nap? Ez jó lenne nekem?
Vettem alapozót,de ezt nem fogom minden nap használni,mert fölösleges.Jó,kicsit mitesszeres az orrom és az állam,de nem vészes.
Szóval eddig ritkán sminkeltem,akkor is általában spirál esetleg egy kis rózsaszínes vagy barnás árnyalatú szemhéjpor.Sosem vittem túlzásba,mindig is a szolid sminkre törekedtem:)
Most kezdem a középsulit és szeretnék sminkelni rendszeresebben,persze nem minden nap.Na szóval nem vagyok gyakorlott a sminkelésben,de most sem akarom nagyon túlzásba vinni a sminkelést.
Spirál+ceruza+halvány szemhéjpor esetleg ha csúnyább a bőröm alapozó.Ez így jó?
Amúgy barna a szemem és a hajam is:)
14/L
Szia! (Szinte minden kérdésnél van egy ilyen beszólógató, de ne is foglalkozz vele!)
Szerintem jó a spirál+ceruza+szemhéjpúder. Én vallásos középsuliba jártam, a házirend csak a halvány sminket engedte, nekem rendszeresen fekete szemceruzával és szemhéjporral volt kifestve a szemem. Nem szóltak érte. De ez sulifüggő nyilván. És az is fontos hogy halványan, diszkréten vidd fel a sminket, ne úgy mint én:P Hajrá!
Általánosban hogy sminkeljek? Középsuliba hogy sminkeljek?
Neketek ez a legnagyobb problémátok! Hiszen még gyerekek vagytok! Miért kéne 14 évesen sminkelni? Hogy tönkremenjen a bőröd 5 éven belül? Nekünk se engedték gimiben, és én még mindig megvagyok nélküle, pedig már jópár éve végeztem. És szép a bőröm, nem úgy, mint a volt oszttársaimnak, akik 14 évesen tönkretették. Buliba elmegy a smink, de suliba minek???
utolsónak:
én senkit nem pontoztam se fel,se le....
utolsó előttinek:
köszönöm a segítségedet,bár ezzel sem mentem sokra de mindegy...én nem mondtam,hogy én vagyok miss tökéletes...de nem kell kioktatni azért mert vmit rosszul írtam.Gondolom te sosem hibázol,ezért írtam,hogy te vagy miss tökéletes...
utolsó előttinek:
tudom,hogy nem tesz jót a bőrnek,de én jól érzem magam így.És nővérem megjegyezte nekem,hogy mennyire figyelek magamra,mert tegnap lent voltam a városba most épp van pár pattim is és inkább tettem fel leheletnyi alapozót+spirált,amikor hazaértem átöltöztem és szépen lemostam a sminket és hidratáltam a bőröm.Egész nap sosincs rajtam smink,mer ha reggel sminkelek mikor hazaérek lemosom,mert otthonra fölösleges a smink és hidratálom a bőröm.
utolsónak:
most miért kell beszólni,hogy ez vagyok én?Egyszer egyik kérdésemnél kaptam egy számomra jó választ,felpontoztam.Utána akik írtak lepontozták és nem hasznos válaszok között volt.Erre a válaszoló leb.szott,hogy mért pontozom le?Pedig nem pontoztam le.Na innentől kezdve se le,se fel nem pontozok,se a saját kérdésemnél se más kérdésénél.
Én írtam,hogy tönkre megy a bőr! Egy példát engedj meg,hogy írjak! Egy lány 13 éves kora óta vigyázott az alakjára,ezért minden nap csak 1 szem kockacukrot evett,és amikor mondták neki,hogy előbb-utóbb el fog hízni,akkor azt mondta,hogy :"tudom,hogy a cukor hizlal,de én csak reggel eszem 1 szemet,és utána igyekszem friss gyümölcsöt enni..."(te is valami ilyesmit mondtál ,csak te a sminkről)
Ez a lány most 38 éves(az unokanővérem),és majdnem 90 kg..Elhízott,mert később 1 szem kockacukor nem volt elég!Ilyen a smink is.Hiába írod,hogy te csak így csinálod,később nem lesz elég a szolid smink,és a bőröd egyre kevesebbszer jut friss levegőhöz..De az írásaidból azt szűröm le,hogy (bocsi a kifejezésért,de másképp nem tudom leírni),hogy te nagy ívben szarsz a mások jó indulatú tanácsaira(mert aki a fogalmazásodra adott tippet,az is egy jó tanács)így nem értem,hogy egy 14 éves lány miért tesz fel ilyen kérdéseket,ha már előre tudja,hogy mit fog csinálni.Te eleve tudod,hogy a suliban festeni fogod magad,akkor miért kérdezed meg,hogy jó lenne a smink?(tudom,most jön az hogy csak kíváncsi voltál,hogy mások mit írnak)akkor viszont viseld el,és ne sértődj meg,ha valaki elmondja neked a véleményét,és esetleg felhívja a figyelmedet arra,hogy a smink helyet inkább a tanulás érdekeljen,mert az a jövőd,és nem a szemspirál!!Egyébkét a mitesszereidet is köszönd a szolid sminknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!