Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok középsuliba hogy...

Lányok középsuliba hogy sminkeltek? Minden nap? Ez jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

Vettem alapozót,de ezt nem fogom minden nap használni,mert fölösleges.Jó,kicsit mitesszeres az orrom és az állam,de nem vészes.

Szóval eddig ritkán sminkeltem,akkor is általában spirál esetleg egy kis rózsaszínes vagy barnás árnyalatú szemhéjpor.Sosem vittem túlzásba,mindig is a szolid sminkre törekedtem:)

Most kezdem a középsulit és szeretnék sminkelni rendszeresebben,persze nem minden nap.Na szóval nem vagyok gyakorlott a sminkelésben,de most sem akarom nagyon túlzásba vinni a sminkelést.

Spirál+ceruza+halvány szemhéjpor esetleg ha csúnyább a bőröm alapozó.Ez így jó?

Amúgy barna a szemem és a hajam is:)

14/L

2009. aug. 26. 11:31
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
semmi baj,egyébként már előbb írtam az egyik kommentbe,hogy én nem szoktam pontozni,mert rögtön a kérdezőnek esnek neki,ha valakit lepontoztak,hogy miért,közbe pedig a válaszolók is simán lepontozzák...
2009. aug. 26. 13:21
 32/45 anonim válasza:
80%

szia. én is középiskolás vagyok még, igaz már túl az érettségin

én is elkezdtem magam sminkelni kilencedikben,ekkor kb már az osztálytársaim fele sminkelt(pl. plázacicák pinkvakolat, rockerek "pandamaci" szemek)

én mindig a természetes sminket készítettem

szempillaspirál,halvány szemhéjpúder(csak annyit kentem fel ebből hogy éppen csak csillogjon) és egy pici szájfény. Alapozóra,korrektorra szerencsére szinte soha nincs szükzégem, mert szép a bőröm.

Sohasem estem át a ló tulsó oldalára,

ha festegetni támad kedvem előveszem otthon a sminkcuccaimat(rengeteg van)és nekiállok otthon alkotni, kigyönyörködöm magam benne és lemosom, ezután jöhet a következő,és a többi ha kisérletező kedvem van,

(pirosító, rúzs, tus, műszempilla, bronzosítópúder, csillámporok, extrém színek, kipróbálhatod azokat amiket a magazinokban látsz.)

yoi,cosmopolitan, ezekben le is van írja hogyan kell elkészíteni és sok kép is van.

néha iktass be egy ilyen sminkelős napot, vagy csak náhány órát, és remekül ki fogod ismerni az arcodat, hogy mi áll jól és mi nem, hogy mit kell eltüntetned és mit kell kiemelned.

és ha bulizni mész pontosan tudni fogod hogy kell ezeket elkészíteni...

most fogom a középiskolába az utolsó évemet elkezdeni(érettségi utáni technikum második éve)de már tavaly se nagyon sminkeltem, inkább csak fontosabb alkalmakra mert a barátomnak természetesen jobban tetszem

20/L

2009. aug. 26. 14:44
 33/45 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem jó dolog h akarod magad sminkelni egyszer ezt is el kell kezdni ... az meg hülye aki 24 évesen nem sminkeli magát lehet h ö természetes szépség de attól más fiatal lányoknak nem kell flegma válaszokat irni ( mellékesen lehet téged kellet volna abbol az iskolábol kivágni ) na pusziii
2009. aug. 26. 14:48
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Mikor középsuliba jártam én is sminkeltem magam szinte mindennap (szemceruza, spirál).

Most már én is csak akkor sminkelek ha elmegyek szórakozni vagy valami különleges alkalom van.

Szerintem sem rossz dolog ha sminkeled magad, lehet hogy pár év múlva már te sem fogod.

Nyugodtan sminkelj!!!!

(le lehet pontozni hogy rossz tanácsot adok a kisebbnek)

20/L

2009. aug. 26. 16:13
 35/45 anonim ***** válasza:

Minek-kell-lepontozni??

Nagyon zavaró, amikor egy idő után nem találom a válaszok felét, mert lepontozzák. Kedves huszonéves sminkellenes válaszolók!

1.: semmi közötök hozzá, hogy sminkel-e a kérdező. Majd a saját gyereketeket úgy nevelitek, ahogy akarjátok, nem azt kérdezte, hogy sminkelhet-e, hanem hogy hogyan.

2.: 4,6-os átlagom van, és két nyelvet beszélek középszinten, pedig írtam, hogy sminkelem magam halványan (második 13:03-as vagyok). Nevetséges, hogy ennyire vagdalkoztok, hogy még az átlagot is fel tudjátok hozni. Azért kíváncsi lennék egy-két válaszoló műveltségére, akik annyira nagyon okosak, hogy mindenki mást legorombítanak.

Nem igazán értem, hogy jöttök bizonyos dolgokhoz. Attól még, hogy átléptétek a húszat, nem kell fellélegezni, hogy "na akkor most ki lehet oktatni a kisebbeket, mert lebegtethetem a személyimet, hogy nagykorú vagyok". Ha a saját, normális, valóban felnőtt szüleim nem töröltetik le velem/a kérdezővel a sminket, akkor - már ne is haragudjatok - de ne egy 24 éves "felnőtt" magyarázza már el nekem az élet nagy dolgait. Most én azok nevében beszélek, akik a normális kamasz-kategóriába tartoznak. Most jöjjön nyugodtan az a rész, hogy 'húúú de nagy az öntudatod'. Nem. Egyszerűen csak nem érdekel mások véleménye, bízom a szüleimben, hogy szólnak, ha valamit nem jól csinálok az életben.

Szerintem sem teljesen jó, hogy már 14 évesen sminkel a kérdező, de ha ezt akarja, akkor tegye, a szülei mondják majd, ha nekik nem tetszik.

2009. aug. 26. 17:32
 36/45 anonim válasza:
54%
Szerintem nem kéne szemceruzával kihúznod, mert akkor ha majd nem húzod ki valami miatt, akkor majd nagyon feltűnő lesz. Elég a szempillaspirál max. valami tényleg halvány szemhéjpor, de több tényleg nem kéne.
2009. aug. 26. 17:53
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
17:32: Igen, az "Ez jó lenne nekem?" teljesen egyértelmű. Tehát jogunk van azt is válaszolni, h nem lenne jó. Hiába vagyok csak 25 éves, kicsit több az élettapasztalatom, mint nektek, igaz, én nem törölhetem le az arcotokról a sminket, csak a szüleitek, de tanácsot adhatok (főleg ha kérdeznek). Nem muszáj megfogadni. Örülök, hogy jó az átlagod, reméljük, az egyetemen is ennyi lesz majd, nekem ennyi volt ;)
2009. aug. 26. 18:31
 38/45 anonim ***** válasza:
55%
szánalmas vagy utcsó válaszoló ... a te arcodrol kéne letörölni valamit.. és mellesleg 25 évesen ne ugy állitsd már bemagad mint egy 90 éves.... ( és sztem mindenki szarik a te átlagodra aki ilyen flegma csodálom h felvették egyetemre ) Mindeki sminkelje ugy magát ahogy szeretné és tetszik neki.. és senki ne hallgasson az ilyen kivénhedt de egyébként fiatal hülye lányokra
2009. aug. 26. 19:51
 39/45 anonim ***** válasza:

Szemhéjpúdert,szemceruzát,szempillaspirált és szájfényt használok.

A szemem füstös (fekete-ezüst), a szám pedig mályvaszínű.

Amúgy amit leírtál az korrekt,bár én az alapozót kidobnám a fenébe,életemben nem használtam,mert felesleges,Nem csinosít semmit sem az arcodon,az egy fokkal halványabb mitesszerek is mitesszerek.

15/L

2009. aug. 26. 22:29
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

Te szerencsétlen, én nem dicsekedtem, hanem reagáltam erre a kommentre:

"4,6-os átlagom van, és két nyelvet beszélek középszinten, pedig írtam, hogy sminkelem magam halványan (második 13:03-as vagyok). Nevetséges, hogy ennyire vagdalkoztok, hogy még az átlagot is fel tudjátok hozni. Azért kíváncsi lennék egy-két válaszoló műveltségére, akik annyira nagyon okosak, hogy mindenki mást legorombítanak."

Őt miért nem ordítjátok le, h nagy az arca?? Neki legalább nem a smink, hanem az átlag számít..

És ha jól emlékszem, azt írtam, h KICSIT több az élettapasztalatom, nem tudsz olvasni???? Szánalmas vagy.

2009. aug. 27. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!