Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok középsuliba hogy...

Lányok középsuliba hogy sminkeltek? Minden nap? Ez jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

Vettem alapozót,de ezt nem fogom minden nap használni,mert fölösleges.Jó,kicsit mitesszeres az orrom és az állam,de nem vészes.

Szóval eddig ritkán sminkeltem,akkor is általában spirál esetleg egy kis rózsaszínes vagy barnás árnyalatú szemhéjpor.Sosem vittem túlzásba,mindig is a szolid sminkre törekedtem:)

Most kezdem a középsulit és szeretnék sminkelni rendszeresebben,persze nem minden nap.Na szóval nem vagyok gyakorlott a sminkelésben,de most sem akarom nagyon túlzásba vinni a sminkelést.

Spirál+ceruza+halvány szemhéjpor esetleg ha csúnyább a bőröm alapozó.Ez így jó?

Amúgy barna a szemem és a hajam is:)

14/L

2009. aug. 26. 11:31
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
62%
Bőven elég! Ha eddig sem sminkeltél rendszeresen, ezután is fölösleges!! Nem követelmén sminekelni a középiskolában, mint azt sok hasonló korú lány hiszi!
2009. aug. 26. 11:39
 2/45 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem jó, énis közpsuliba járok már 2 éve de én csak spirált használok meg eg ykis szájfény meg ha kell korrektor, felesleges többet szerintem.

2009. aug. 26. 11:40
 3/45 anonim ***** válasza:
sztem elég az alapozó plusz ceruza. bőven elég az iskolába. sőt, részemről még sok is. én is 14 vagyok, csak alapozót használok. néha azért én is ceruzázok, de elég ritkán fordul elő (kb heti egyszer).
2009. aug. 26. 11:41
 4/45 anonim ***** válasza:
23%
Nem, és minket ki is vágtak volna, ha megtesszük. Ugyanis tilos volt, tiltotta a házirend. Nem való az még neked sem. Majd ha felnősz, talán, de nem minden felnőttnek áll jól, jobb a természetes arc. Én már sminkelhetnék, mert 24 éves vagyok, és látod, még mindig nem teszem.
2009. aug. 26. 11:41
 5/45 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

De én úgy sminkeltem eddig ritkán,hogy suliba,mert suliba kb. havonta 5-6x,de amúgy ha vendégekhez mentünk meg ilyenek akkor sminkelten párszor:)

Ahova megyek suli ismerek több lányt akik most végeztek és azt mondták lehet sminkelni,meg körmöt festeni meg minden:)

Én imádok sminkelni,de sosem viszem túlzásba:)

2009. aug. 26. 11:44
 6/45 anonim ***** válasza:
22%

"Ahová megyek suli..."

Brrr. Hasznos, ha előbb megtanulsz fogalmazni, kell majd az érettségihez is.

A suliban, ahová megyek, ismerek pár lányt...

Pl így.

Utolsó voltam.

2009. aug. 26. 11:46
 7/45 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:

mit gondolsz ki vagy te?Miss tökéletes?

Mindenkinek hibázhatsz!!!És jó lenne ha eltudnák fogadni az emberek olyannak egymást amilyenek,és nem azt fikázni,hogy ki mit rontott el.

2009. aug. 26. 11:48
 8/45 anonim ***** válasza:
56%

Segíteni akartam.

Üdv: Miss Tökéletes :-)))))

2009. aug. 26. 11:49
 9/45 anonim ***** válasza:
56%
Miért lettem lepontozva? Azért, mert azt mondtam, hogy ha eddig sem sminkelt sokat, akkor most sem kötelező vagy mi? Idén érettségizek és igen is az a véleményem, hogy nem kell azért sminkelni, mert középiskola! Félreértés ne essék, mindennap sminkelek, de csak szemceruzát használok az iskolába, a többi megmarad más alkalomra!
2009. aug. 26. 11:50
 10/45 A kérdező kommentje:

utolsónak:

én senkit nem pontoztam se fel,se le....

utolsó előttinek:

köszönöm a segítségedet,bár ezzel sem mentem sokra de mindegy...én nem mondtam,hogy én vagyok miss tökéletes...de nem kell kioktatni azért mert vmit rosszul írtam.Gondolom te sosem hibázol,ezért írtam,hogy te vagy miss tökéletes...

2009. aug. 26. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!