Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti hogyan sminkeltek...

Lányok, ti hogyan sminkeltek nyáron? (Bővebben)

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy miket használtok hétköznap, tehát nem az esti bulizós sminkre vagyok kíváncsi, és ha márkát is tudnátok írni a termékekhez az is jó lenne:)
2011. jún. 17. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Miss Sporty fekte szemceruzával néha kihúzom a szememet de leggyakrabban fehér szemceruzát használok. Szintén MissSporty szempillaspirált (vízálló,sötétkék a tubusa kb.800 ft a rossmanban), Maxfactor púder és essence barack színű szemhéjpúdert

14L

2011. jún. 17. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Khm...nyáron no smink,de ha még is akkor nagyon minimális!

NO púder!NO alapozó!

1 nem barnul le az arcod

2 tiszta pattanás leszel;)

Max vízálló szempillaspirál, szemceruza,de még szemhéjpúdert se érdemes mert leizzadod elkenődik... Miss Sporty a legjobb én is azt használok!

2011. jún. 17. 22:19
 3/14 anonim ***** válasza:
szemhéjtus, spirál, és ha nagyon muszáj 1-2 helyre korrektor... de ha nem használok alapozót akkor nem pattog ki az arcom, tehát korrektor se kell:) 18/L
2011. jún. 17. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem sajnos a sötét karikáimra szemem alatt muszáj ilyenkor is korrektor+púder.Ezenkivül szempillaspirál+szemceruza.

Szempillaspirál+szemceruza-Miss Sportys

Korrektor-Essence

Púder-Max factor

2011. jún. 17. 22:41
 5/14 anonim ***** válasza:
nem szeretek nyáron sminkelni, még buliba se nagyon alapozózom le az arcom ha nem muszály, szval hétköznapok csak szemöldökceruza és szempillaspirál, de ha olyan helyre megyek ahol víz van akk csak szemöldökceruza
2011. jún. 17. 23:22
 6/14 anonim válasza:
Ha tehetem mindenből vízállót használok, ha megengedhetem magamnak, akkor a kicsit minőségibb termékeket választom. ( s ez mind csak tapasztalat ) Ahogy az előttem szólók is írták, semmi alapozó, semmi púder, korrektort is csak ha nagyon muszáj. Leheletnyi szemceruza, és szempillaspirál. Szerintem ennyi bőven elég. Bár ízlések és pofonok :)
2011. jún. 18. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanúgy, mint télen.

Max Factor Colour Adapt alapozó

Maybelline Dreammat púder

Utána jön az Astor vízálló fekete szemhéjtusa alul és felül cicásan kihúzva

Majd pedig olyan színű szemhéjfestéket rakok fel ami illik a ruhámhoz amiben épp vagyok.

Utána pedig jön a fekete dúsító szempillaspirál: jelenleg a Maybelline The Falsies Volum Expresst használom.

És legvégül olyan színű rúzs, ami illik a ruhámhoz.

:)

27/N

2011. jún. 18. 16:10
 8/14 anonim ***** válasza:

minél magasabb fényvédő faktoros alapozó, bronzosító, tartós szemhéjfestékek, korallos-barackos színek az ajkakon. meg persze a többi szokásos, szempillaspirál, púder, stb.

alapjában véve nem változik sokat a télihez képest, max. csak színekben.

2011. jún. 18. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:

ugyanúgy mint télen..

alapozó és púder nélkül..

barna szmhéjtus felül fehér szemceruza alul

és ruhához illő szájfény,rúzs

a tus fölé van hogy viszek fel színt is bár azt ritkábban

persze ehez még jön a szempilla spirál is

2011. jún. 18. 23:22
 10/14 anonim ***** válasza:

ugyanugy sminkelek buliba, mint hetkoznapra. meg telen-nyaron.

alapozo, puder, szemhejtus, szepillaspiral(olyan 3 retegben),pirosito.

2011. jún. 19. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!