Nyaron hogyan sminkeltek?
Nem rakok fel :D
Max vízálló spirált.
hát nehéz helyzet, én szoktam sminkelni nyáron is, mert a bőröm sajnos nem a legszebb, bár persze napozáshoz nem de az más. strandra keress vizálló cuccokat, főleg szempillaspirált, de vannak egyéb termékek is, amik vizállóak (szemceruza stb.)
próbálj meg egy vékony rétegű sminket feltenni esetleg kifejezetten keresni nyári sminktermékeket, amik talán jobban birják.
ha szép a bőröd használhatsz szinezett hidratálót, arra púder, bronzositó esetleg kis pirositó, kevés szemfesték. főleg ne ilyen krémes állagút használj, mert az még jobban "olvad".
ma 09:25
Nyárra a 40 fokba minek a pirosító??
Amúgy a szempillaspirál tényleg elég, max még egy kis szemceruzával feldobhatod a sminked, de akkor se feketével, hanem vmi vidám nyári színnel, ami jól is áll:)
szinte egyáltalán nem sminkelek olyankor..max egy nagyon pici puder...mer zsirosodik a böröm...olyankor az arcom szép barna..alapozo és korrektor nem kell...szemem nem sminkelem mer leolvad...(szempillám igy is olyan természetes állapotában mintha ki lenne festve....kifestve mintha mü lenne...ebben szerencsés vagyok...)
max este sminkelek buliba...meg amúgy napközbe napszemügét hordok ergo nem látják a szemem:)
strandra se semmi smink...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!