Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igaz, h aki zsírosbőrű, elég,...

Igaz, h aki zsírosbőrű, elég, ha csak púdert használ, télen-nyáron?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:

arra gondolsz hogy kell-e alapozó?

ha használsz alapozót akkor általában azt mondják púdert is használj mert az köti meg az alapozót. de púdert magában is jó használni. szóval a kérdésedre a válasz hogy igen elég, de mindenkinek elég. de az alapozó jobban hidratál.

2011. júl. 4. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha rajtam van alapozó,sokkal hamarabb kezd csillogni az arcom,mintha nincs,használjak bármilyet is.Használtam már 800 ft-osat,de 4500 Ft-osat is,folyékony állagút,és hab állagút is.De ha csak púdert használok,akkor sokkal később kezd el csillogni az arcom.Én azt mondom,hogy akinek zsíros a bőre,ne használjon alapozót hosszú ideig,max.pár órára.
2011. júl. 4. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Mindennap reggel este tisztitsd le az arcod, egy lehelletnyi alapozó, púder, esetleg korrektor :)
2011. júl. 5. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a púdernek alapvetően nincs olyan jó fedése, tehát ha nincs bőrhibád, csak csillogsz, elég a púder. viszont a zsíros bőr szinte mindig együtt jár problémás, tág pórusú, pattanásos bőrrel, akkor érdemes az alapozó, méghozzá a drágább fajtájú. ha megteheted, menj el egy Douglas-ba, Marionnaud-ba, vagy MAC-be, ahol szakképzett eladók segítenek kiválasztani a tökéletes alapozót.
2011. júl. 5. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 5. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az előttem íróval.

Ha vannak pattanásaid is akkor arra korrektor elég, a tág pórusokat meg nem alapozóval eltömíteni kéne, hanem pórusösszehúzó krémmel kenni. Az alapozó nem megoldás, az csak rosszat tesz a bőrrel. Teljesen mindegy hogy márkás drága, akkor sem egészséges dolog. Kivéve a gyógyszertári termékeket persze, de azok nagyon drágák.

Szóval hidratálókrém mindenképp kell (zsíros bőrre való), aztán korrektor (ha kell), végül púder. Abból is a bőrödnek megfelelő. Más nem szükséges.

2011. júl. 7. 19:27
 7/7 ekeke ***** válasza:
Semmit se használj, csak egy tiszta zsepivel töröld le, pár hónap múlva helyrejön. Szerek, lemosók, tisztítók és púderek rövidtávon kiszárítják, hosszú távon zsírosítják, mert a bőr mindig annyit termel, hogy legyen rajta.
2011. aug. 1. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!