Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használ itt valaki átlátszó...

Használ itt valaki átlátszó szempillazselét? Használ?

Figyelt kérdés

DM-ben láttam, Miss Sporty-sat.

[link]

2011. nov. 2. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek van olyan, és azt mondta, hogy olyan mint egy rendes szempillaspirál...csak zselé xd ha esetleg használtál már átlátszó szempillaspirált akkor ahhoz hasonlítható. neki bevált. de semmit nem mondok biztosra. remélem tudtam segíteni. amúgy meg, szerintem semmit nem vesztesz vele ha kipróbálod. puszi
2011. nov. 2. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyit szeretnék még tudni, hogy le kell e mosni, mert fogalmam sincs róla, de egyébként köszi a választ, szerintem megfogom venni.
2011. nov. 2. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a szemöldökömet húztam át vele régebben, és mikor nem volt időm sminkelni a szempilláimra raktam fel.Sosem mostam le sminklemosóval, mindig csak az arctisztítás közben érte szappanos víz.Mivel gél/zselé nem létszükséglete, lejön szappanos vízzel is.

Én mikor használtam, nem láttam különbséget előtte-utánna között.De a szemöldökre tényleg jó hogyha porral fested, eléggé fixálja.(Bár most már waxxal csinálom ezt is, mert jobban megéri sztem)

2011. nov. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!