összes átlátszó körömlakk buborékosan fest?
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy mindegyik átlátszó körömlakk hagy maga után kis buborékokat néhol, elszórva.
Létezik olyan ami szinte tükör simára tud lakkozni?
Van egy karórám és valahogy meg szeretném óvni a karcolástól az üvegjét ezért azt probalnam meg hogy befestem átlátszo koromlakkal.
Kiprobaltam egy kis muanyagon egy olcso, márkátlan egyszeru átlátszo koromlakkal de nem az igazi
23/F
Jó minőség kell és ne rázd fel előtte. :D
De az üveg jócskán ellenállóbb, mint a körömlakk, szóval ami karcot hagy, annak a lakk nem lesz akadály, ellenben a garanciát, stb lehet, hogy bukod. :D
de az óra üvegje domború így a foliat nem tudom felrakni olyan szepen szerintem..
Hagytam így ahogy van...nem tudtam megoldani a fóliát mivel a domborús üvegje véget egy helyen mindig maradt egy kis összegyűrődés...probaltam hajszáritoval melegiteni h megynuljon..de nem nagyon jott ossze.
Utolso: az állat az jot vagy rosszat jelent? :)
itt egy kép róla bár ezen nem látni a domborúbb lenne az üvegje, és a színes kis kockák forognak egyet másodpercenként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!