Melyik az a körömlakk, ami tartós? Milyet vegyek barátnőmnek?
moyra lakkok elég jók, kb 400-450 ft egy üveg, és szép színei is vannak, kb mindenhol lehet kapni, aluljárókban lévő kis illatszerboltokban pl.
vagy DM-ben van S-he nevű, tartósságban detto ugyanaz, de az ára 800 ft körül mozog
400 ft alattit ne vegyél, mert azok általában már első nap elkezdenek lepattogni
Én is a Moyra-t ajánlom. Én 280 ft-ért veszem, és lehet, hogy röhejes, de eddig ez a körömlakk a legtartósabb az eddigiek közül. Pedig volt már hiper-szuper Maybeline, meg Astor körömlakkom is, a mosogatóvízben szépen leázott.
Mondd meg a barátnődnek, hogy a biztonság kedvéért minimum két réteget vigyen fel.
24/n
S-he-t ne vegyél. Egy élet mire megszárad és kell kb 3-4 réteg, mire szép színe lesz.
A miss sporty lakkok viszont jók.
nekem a legjobban a jolly lakkok váltak be, sem mosogatásnál, sem hajmosásnál nem pattog, simán bírja 4-5 napig:
(fekete)
A S-HE nekem is sok idő míg megszárad, essence ugyan úgy
Avonos is, és ráadásul nem is jók, hamar pattog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!