Egyik barátnőmnek van olyan nyaklánca, amin a medál két egymásba zárt bilincs. A gond az, hogy nem mondja meg melyik boltban vette. :/ Hol lehet ilyet kapni, lehetőleg Budapesten? És mennyibe kerül?
Igazad van drágám, amióta lemásolta egy nagyon nem egyedi senki, azóta tényleg nem nevezhető egyedinek. Teljesen igazad van.;)
Igen, amúgy valóban azt mondanám, hogy sokan veszik pont azt onnan a takkoból, de amióta ott láttam...Hát az utcán senki se viselte.:D
Lovi15-öt én sem értem, senki nem egyedi, legfeljebb az aki magának csinálja minden ruháját meg kiegészítőit. De az igencsak ritka.
Az hogy a kérdezőnek megtetszett valami amit máson látott mindennapos dolog. Szerintem veled és mindenki mással előfordult már ilyen és akkor meg miért ne vehetne olyat ő is? Nehogy már egy ember kisajátítsa azt a nyakláncot. Gondolom amúgy sem azt hordják minden nap minden ruhához.
Amúgy én azt mondanám vegyél két kicsi lakatot meg egy láncot, egyedibb lesz mint a boltiak, esetleg be is festheted a lakatokat különböző színűre, jól nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!