Sürgős! Szombaton Londonban akarunk aludni, de nincsenek barátnőmnek papírjai. Ez gond lehet szobafoglalásnál?
Itt lakok Angliában és barátnőimmel szombaton Londonban egy diákszállón akarunk aludni, hogy ne kelljen hazajönni, találtunk is jó hosteleket, de az egyik barátnőmnek nincs semmilyen papírja. Mikor kijött a home office-nak leadta. (ne kérdezzétek, nem tudok erről bővebbet, csak annyit, hogy SEMMILYEN papírja nincs) Most kéne már foglalni a szobát, de nem tudjuk, hogy ha lefoglaljuk és odamegyünk akkor elküldik e a fenébe vagy megértik, hogy a home officenál van az ID-je??
Szerintetek??
Útlevél vagy személyi vagy jogosítvány is tökéletes lesz.
home office-nak az összeset tuti nem adta le,mert felesleges.
Valaminek csak kell lennie.Olyan nincs,hogy Londonban semmi irat nélkül mászkál.Ha a rendőrök kérik a papírjait valamit fel kell mutatni,mert bizony akár be is vihetik.(tudom,mert évek óta kint élek,és jártam már így,hogy semmi papírt nem tartottam magamnál,és jöttek a Bobbyk.. A páromnak kellett utánam hozni)
Ha leadta a személyit a home office-ba (valószínű,hogy N.I kártyát igényelt) kellett,hogy kapjon egy ideiglenes számot,vagy egy papírt amivel igazolja,hogy náluk van az irata.(én is kaptam anno) Gondolom csak van bankszámlaszáma (ha dolgozni akar akkor kell lennie) Talán egy banki kivonat is megfelelő lenne igazoláshoz.(ugyanis az a lényeg,hogy legyen lakcíme)
De a legegyszerűbb ha felhívod a hostelt,és megkérdezed,hogy milyen iratokat fogadnak el..
Bár írtad,hogy te is kint laksz.Akkor miért nem szállásolod el magadhoz? Én mindig elszállásolom akár több napra is az ismerőseimet/barátaimat..
ma 20:11
Ha N.I kártyát igényel akkor ki kell adnia,mert evvel az irattal kapja meg.De ezt hivatalosan csinálják.Kap egy elismervényt hogy átvették az iratát,és kap egy ideiglenes N.I.számot...
Egyébként 3-4 hét mire visszaküldik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!