Miss sporty So Matte Perfect stay alapozót hasznát már valaki?
Én használtam, annyira én sem szerettem, de amúgy ha olcsóbb sminktermékeket szeretne az ember, a miss sporty nem rossz egy márka:)
Essence-t még nem próbáltam, csak szemceruzáját, de az nem rossz:)
Én most a Rimmel Stay Matt alapozót használom, de van a Maybellinek is egy ilyen rózsaszín kupakos alapozója, egyszer kaptam olyat ajándékba, jól fed:)
A lényeg, hogy ne túl vastagon vidd fel, mert pont az ellenkező hatást érhetjük el vele, mint amit szeretnénk, lehet még jobban felnagyítja a bőrhibákat.
Tudom, hogy régi kérdés, de leírom, nehogy valaki úgy járjon, mint én!
Én kipróbáltam, és csak azt tudom mondani, hogy szörnyû!!Ott kezdeném, hogy a legvilágosabb árnyalat is narancssárga lett rajtam, ráadásul foltos volt, de mellette szinte semmit sem fedett, és egy perc alatt beszívta az arcom, vagy ha nem, akkor meg fénylett, mint a reflektor.A beígért 12 órás hatást még véletlenül se vegye be senki, nekem és a legtöbb társamnak, aki használta 1-2, nyáron fél óra alatt lefolyt, a maradék pedig összeállt egy-egy ponton.Nagyon gáz, pedig a Miss Sporty sztem. alapjáraton nem is egy rossz márka, a szemceruzája, spirálja, szemfestéke és a szájfénye pl. nagyon bevált.
De sajnos ugyanez a tapasztalatom a Essence és az összes többi olcsó alapozóval is.A két éve lejárt, ezerszer higított Avon még mindig simán kenterbe veri mindet, pedig alig lötyög az üveg alján pár milli, annak is a nagy része víz, mégis jobban fed, mint a frissen vásárolt Miss Sporty...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!