Csajok, melyik alapozót válasszam?
Figyelt kérdés
Három versenyzik most:
- NYC Skin Matching
- Miss Sporty
- Essence Soft Touch Mousse
Melyiket válasszam? Nem problémás a bőröm nagyon, fontos lenne hogy jó minőségű legyen és ne ultra drága. :) Ha tudtok még jókat ajánlani, írhattok mást is, lényeg hogy az Essence áránál (1100 még ha jól tudom) ne legyen drágább.
Köszi :)
2012. dec. 3. 22:04
2/5 anonim válasza:
Miss Sporty. nekem is az van, elég olcsó az alapozókhoz képes, és jól is fed véleményem szerint.:)
3/5 anonim válasza:
Ha nem problémás a bőröd akkor ne kenj rá ilyen ócska alapozókat mert hamarosan tele leszel ragyákkal meg óriási pórusokkal. Azt már nem lesz mivel elfedni. Alapozóból nem szabad ilyeneket venni, abból vegyél minőségit. MAC, Clinique, Estée Lauder...
Ha ezekre nincs szükséged akkor használj színezett hidratálót, pl. Essence Pureskin, Eveline, vagy millió féle van még. Csak Garniert ne.
4/5 anonim válasza:
Mindegyik márkát próbáltam, egyértelműen csak az Essence-et tudom ajánlani. A másik 2 nekem nagyon nem vált be, azok a tipikus ócska fajták. Viszont az Essence-nek elég erős fedése van, én néha csak korrektorként használom, ezért ha nincs gond a bőröddel inkább vegyél színezett hidratálót vagy BB krémet. Amúgy az Essence most 1250 Ft, ha jól tudom.
5/5 anonim válasza:
Semmiképp se miss sportyt, nekem nagyon nem vált be. Legyen essence, szerintem az egész jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!