Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy válasszam ki az arcszínem...

Hogy válasszam ki az arcszínemhez megfelelő alapozót?

Figyelt kérdés

Évek óta használok alapozót, de eddig még soha nem találtam olyan alapozót ami illeszkedik az arcszínemhez.

Rossmann-ban szoktam vásárolni, de hiába nézem meg a TESTERT, teljesen mások a fényviszonyok ott bent.

Egyszer az arcomra akartam egy kicsit kenni a TESTERBŐL, de rám szóltak hogy a kézfejen kell. De hiába próbálom a kezemen az arcom színe sokkal másabb mint a kezemé.

Púderrel is ez a problémám, 100 fajtát ki próbáltam.. de vagy túlvilágos, túl sötét, némelyik meg olyan narancssárga színű ha felteszem.

Egyszerűen nem tudom kiválasztani a megfelelőt. Ahány alapozómárka, annyifajta színvan. És annyisszor jártam már úgy hogy megvettem és nemtudtam használni mert annyira elütött.

Ti hogy választjátok ki a megfelelőt? :)

2012. nov. 30. 22:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a csuklómon szoktam kipróbálni, és éppenhogy egy kicsit sötétebb árnyalatot szoktam választani, mert úgy vettem észre, hogy az arcbőröm egy nagyon kicsit sötétebb.

Próbáld ki így, ha így sem sikerül eltalálni, akkor marad az, hogy az arcodon próbálod ki.. Mindegy lehetne nekik, hogy hova kened, a kezedre vagy az arcodra...

2012. dec. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!