Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan valasszam ki a legelony...

Hogyan valasszam ki a legelonyosebb szemuvegkeretet?

Figyelt kérdés
Tavaly tobb mint fel orat valogattam, megis utalom, ugy velem, nem all jol. Hamarosan le kell cserelnem, ezert elkezdtem gondolkozni, hogy milyet szeretnek, de nem talalom az igazit. Kerek arcom van kisse szogletes allkapoccsal.
2012. júl. 2. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézz be több helyre is. Eladók is szívesen segítenek.
2012. júl. 2. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:
hát csak próbálgatással. Elvileg azért van az eladó, hogy segítsen. Nekem pl. tojásfejem van, ezért jól áll a széles szögletes, mert a fenti részt nyújtja. Neked is meg kellene nézned, hogyan változtatja meg az arcodat a szemüveg. Ha az állad szögletes, nagyon szögleteset ne válasszál. Szerintem vigyél magaddal még valakit, legjobb egy másik szemüveges ember, ő tudja, mit kell nézni rajtad. És csak olyat vegyél, ami remekül áll és nagyon tetszik. Én egyébként utálom, hogy úgy kell dönteni, hogy messziről nem látom magam, mert ugye a próbaszemüvegben nincs dioptria...én meg rövidlátó vagyok :S azért kell egy másik ember, aki véleményez.
2012. júl. 3. 06:52
 3/3 sweetsugar ***** válasza:
Hívd el egyik barátnődet,hogy segítsen válogatni,aztán utána meghívhatod kávézni:)vagy kérj segítséget az eladótól,hogy szerinte mi állna jól neked:)
2012. júl. 3. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!