Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik alapozót ajánlanátok,...

Melyik alapozót ajánlanátok, ami felvitel után nem úgy néz ki mint egy púder maszk?

Figyelt kérdés
Nem szeretem az alapozót, mert úgy érzem, mintha maszk lenne rajtam, és közelről tényleg olyan mint egy púderes maszk. (másokon is így látom...) Létezik olyan, ami szépen takar, de nem látszik, nem érződik?
febr. 5. 08:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be: Clarins Skin Illusion Velvet.

Előtte nagyon sokat kipróbáltam és egyik sem tetszett, vagy nem csinált semmit, vagy maszkszerű volt.

Ecsettel dolgozom el. Az is segít. Nekem azzal a legjobb, legtermészetesebb.

febr. 5. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Vichy Minéralblend-et használok. Ez egy hidratáló make-up. Imádom. Nagyon pici mennyiség kell belőle, én kézzel dolgozom el, hibátlan, lehelet vékony.
febr. 5. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!