Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillaspirál újra és újra....

Szempillaspirál újra és újra. A problémám: az eddig próbált drogériás termékektől évszaktól függetlenül pandává válok. Melyik terméket javasoljátok, ami kibír egy konszolidált külsőt reggeltől estig?

Figyelt kérdés
ma 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Miket próbáltál? Nekem egyik sem okoz ilyet, se drogériás, se más.

Én ezeket szoktam általában használni:

Maybelline colossal

Maybelline sky high

Clinique high impact

Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lenghtening Mascara

Régebben a Clinique volt a kedvencem. Érzékeny a szemem, azért kezdtem azt használni. Most az Estée Lauder. Attól sincs bajom szerencsére. Ez elvileg pont arra van, hogy ne kenődjön el semmilyen időben sem.

ma 09:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Most dobtam ki az összes Essence-m, volt Douglas saját márkás, maybelline sky high (ez csak délután maszatolódott), holnap nyitom meg az Yves Rocher-t, de már előre félek. Beruházok drágábbra is, ha működik, csak már elegem van abból, ami történik, öreg vagyok bohócnak.
ma 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld ki, hogy szempillaspirál alá teszel szempillaspirál alapozót. Az is segíthet.
ma 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:
A megereszkedett szemhéj is probléma, ugye?
ma 09:23
 5/8 anonim válasza:
Vízállót vegyél, az nekem még sport alatt sem kenődik el.
ma 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen általános, DM-ben, Rossmann-ban kapható, kb. 3-4 ezer forintos, bármilyen márkájú vízálló szmpillaspirált használok és sosem maszatolódik el. Pedig még edzeni is voltam úgy, hogy elfelejtettem lemosni. Mondjuk én sosem nyúlok a szememhez. Ha izzadok akkor van külön az arcomhoz törcsi, azzal felitatom.
ma 10:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
ma 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Maybelline lash sensationalt próbáltad? 10 évnyi szempillaspirálozás alatt annál jobbat még nem találtam.
ma 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!