Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy használjam normálisan a...

Hogy használjam normálisan a szempillaspirált?

Figyelt kérdés

Valamiért a szempillámra kb immunisak a szempillaspirálok, legalábbis most is van 2 szempillaspirálom (sky high,panorama) amiket nagyon szeretnék használni, de valamiért az én szempillámon nagyon hülyén néz ki:vagy pókhálós hatása van, vagy összeragad, vagy csak szimplán hülyén néz ki. (van átlátszó spirálom is, azzal talán néz ki valahogy, de azt már meg is untam és azért hamár megvettem a többit spirált, szeretném használni is). Ha valakinek van valami tanácsa, hogy hogy csináljam hogy tényleg szép legyen, az kérlek írja meg :(((

Elore is köszönöm!!! ♡

jan. 1. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor megveszel egy szempillaspirált, az elején rengeteg terméket vesz fel. Így amikor először kihúzom a kefét, mindig letörlöm egy zsebkendővel. Jobban odafér a kefe a pillákhoz, így egyenletesebb és szebb lesz a felvitel, ami aztán tovább építhető.

Ha nem tetszik a “pókhálós” hatás, próbált ki a sima hajlított Lash Sensational-t. Nekem annak az alakja és formulák a jobban bejön. Szebben íveli a pillákat, és kevésbé is maszatolódik.

A Sky High-tól a nap végére mindig panda lettem valamiért.

tegnapelőtt 00:11
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, a zsebkendős technikát kipróbálom :)
tegnap 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!