Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan használjam helyesen a...

Hogyan használjam helyesen a szempillagöndörítőt?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen vettem egy szempillagöndörítőt, ami utána kiderült, hogy nem is a legjobb, de hiába csinálom meg vele a szempillámat, miután rákenem a spirált, olyan mintha nem is lett volna begöndörítve. Én szúrok el valamit vagy a göndörítő hibája? Van hogy fel is melegítem a göndörítőt, de úgysem marad tartós.

2020. máj. 24. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A göndörítőt NE spirálozás után használd, mert akkor ráragadhat és kitépheti az összes szempilládat! Spirálozás előtt használd és hagyd göndörödni pár másodpercig.
2020. máj. 24. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a legolcsóbb göndörítőm van amit a Rossmannban találtam, már vagy 4-5 éves, úgyhogy még akár jó szolgálatot is tehet neked is amit vettél, ezen ne aggódj :) Én is az előző válaszolóhoz tudok csatlakozni egyrészt, mert állítom a legnagyobb merénylet amit valaha a pilláim ellen elkövettem az a festés után bodorítás volt. Amit még érdemes lehet kipróbálni, hogy közvetlen arcmosás után, mikor még kicsit nedvesek a szempilláid, akkor göndöríted őket. Utána ha még esetleg kifésülgeted külön egy letisztított spirállal, akkor hidd el nekem, bármilyen spirállal sokkal szebb lesz a végeredmény :) Ó és csak amolyan mellékes tipp, amit még valamikor 15 évesen tanultam a szobatársaimtól és azóta is jó szolgálatot tesz így évekkel később is: esténként miután lemosod a sminket érdemes egy kicsit valamilyen olajjal (ricinus, e-vitamin stb.) bekenni, hogy egy kicsit regenerálódjon, mint ahogy a hajra is ráfér a plusz törődés, ha rendszeresen göndöríti valaki. A melegítést mindenesetre annyira nem javaslom, nekem személy szerint nagyon eltörte a szempilláimat, de ez is olyasmi, amit mindenki magának tud leginkább kitapasztalni, hogy mi működik legjobban. Sok sikert a szempillabodorításhoz :)
2020. máj. 24. 15:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Igazából én is mindig spirál előtt használom, sajnos párszor már kipróbáltam utána, hát nem volt kellemes. Ricinusolajat szoktam használni a pilláimra növesztés miatt főként.
2020. máj. 24. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Régen én is hagyományos Rossmann-ban vett szempillagöndörítőt használtam, de valahogy mindig becsíptem vele a bőröm ami piszkosul fájt, meg mindig féltem hogy kitépi vagy megtöri a pilláimat, ezért pár éve beruháztam egy melegíthető elemes szempillagöndörítőbe, és nekem abszolút bevált, tudom ajánlani. Az egyedüli bajom vele hogy gyorsan lemerül az elem, de annyi baj legyen. Könnyen, gyorsan használható és nem árt a pilláknak.

[link]

2020. máj. 26. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
2021. aug. 18. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!