Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pirszinged hány évesen lett,...

Pirszinged hány évesen lett, miért csináltattad, hova rakattad és mit szóltak hozzá a szüleid, barátaid? Mit éreztél utána, megváltoztatta az életedet, esetleg megbántad? Csináltattál később többet is?

Figyelt kérdés
Bármelyik kérdésre köszönöm a választ, mindenképpen megy a zöld!

tegnapelőtt 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nincs, 46 éves vagyok. Lányomnak tavaly lett 15 évesen, a fülében több is... Azt hiszem, 8...

Nem örültem neki, de ő nagyon szereti őket, és boldog tőle.

tegnapelőtt 21:34
 2/6 anonim válasza:
68%

14 évesen lett ajak piercingem. Anyám fizette. Nem szólt különösebben semmit. Csináltattam Később többet; 5 ajak, 1 nyelv és több fül piercing.

Akkoriban nagyon tetszett a japán rockerek kinézete, azért csináltattam. A hajam is extrém volt mint nekik.

A fül piercingeket megbántam, mert rosszul szúrták és ki kellett szedni előbb-utóbb mindet. A többit nem. Az ajak piercingekből 2t hagytam meg, és a nyelvpiercinget.

Az átlag ember annyit szólt hozzá; nem fájt? Hogy tucccc így enni? Gyá, levest hogy eszel? Nem folyik ki? Csókolózni hogy tudsz? Ha másik piercinges emberrel smárolsz nem ragadtok össze?

Miiinden balfsz ezeket kérdezte. Ha már az első kérdést feltették, a többire is válaszoltam reflexből. Csak lestek hogy honnan tudom mit akartak kérdezni..Nehéz kitalálni az ilyen együgyű gondolatokat.

tegnapelőtt 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

14 évesen lett köldökpiercingem, apám vitt el megcsináltatni. 21 évesen vettem ki végleg. Nem szóltak semmit, aki nem nagyon közeli barátnőm volt az nem is tudta. Mamám is csak véletlenül látta meg soksok hónap után, pedig vele éltem...

Csak azt bántam meg, hogy nem csináltattam még kettőt mellé

tegnapelőtt 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:

16 évesen lett egy helixem, amit az akkori barátnőmmel közösen készíttetünk. Miért? Szimplán tetszett.

Szüleim nem nagyon szóltak érte semmit.

Utána lett nyelvpiercingem, de kiskorúként kellett apám beleegyezése, de szimplán mondtam neki, hogy én szeretnék, neki csak bele kell egyeznie.

Később lett még 3 helixem, majd ajak és szemöldök piercingem.

Mára már nem is számolom mennyi piercingem van és mennyi volt.

Bánni egyiket sem bántam meg, inkább azt bántam, hogy volt pár, ami sajnos nem maradt meg. Folyamatos gyulladás, vagy épp kilökődés miatt, pedig rendesen és rendszeresen kezeltem őket.

Az életem miért változtatta volna meg?

Van, mert nekem tetszik és ennyi. Nem kell ezt túlkomplikálni. Megunom, kiveszem.

Sok barátomnak tetszettek, illetve sok barátnőmnek is, főleg az intimebb darabok.

tegnap 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
35 évesen csinálhattam intim piercinget. Nem mondtam el a szüleimnek. Szerintem fogok még szúratni. F/39
tegnap 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

15-16 éves voltam, mikor szúrt nekem a barátnőm septumot. Azóta tetszik és van is, de olyan kis visszafogott, hogy másfél méternél messzebbről fel sem tűnik senkinek. Anyám nem örült, de nem kifejezetten érdekelt. A suli, ahová jártam, ott megengedett volt.

Később szúrattam egy jestrumot, különösen jól állt, de picit ferdén szúrták a szalonban, és ez annyira elkezdett zavarni, hogy kb egy év után kivettem. Azóta mell piercingem van, azt nem reklámozom, aki tud róla, azt nem döbbenti meg az ilyesmi.

Egyiket sem bántam meg, mindig sokat mérlegeltem, mielőtt valami maradandóra adom a fejem 26N

ma 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!