Milyen szempillaspiralt hasznaljak?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, csak golyabalra, szülinapi bulikba, meg max moziba hasznalnam, tehat nem tul gyakran. Van olyan szempillaspiral, ami nem szarad be hamar es nem karositja annyira a szempillaimat?2017. aug. 14. 19:56
2/6 anonim válasza:
Nekem douglas-os Devil Eyes van és imádom😍😍😍
3/6 anonim válasza:
Ezeket drogériákban is meg tudod venni, 1000 Ft körül vannak, és gyönyörű pillákat csinálnak:
Essence Lash Princess
Lovely sárga tubusos spirálja.
Ha egyszerre rakod fel a kettőt, akkor igazi műszempilla hatása van. :D 16/l
4/6 anonim válasza:
Lovely sárgáját tényleg imádják a krémmániás csajok.
Én tudnám ajánlani a Maybelline Great Lash szempillaspirálját(rózsaszín-zöld csomagolás)-ha természetes pillákra vágysz./Én ezt használom,és szuper./
Ha pedig kicsit műszempillásabb hatásra,akkor Maybelline Lash Sensational-ebből van 3 típus is(1 vízálló) :) Én a fekete-rózsaszín feliratos ápolóolajosról tudok pozitív véleményt mondani,barátnőm használja és imádja.
5/6 anonim válasza:
Énis ajánlom a Lovely citromsárga tubusosát.:)
6/6 anonim válasza:
Nekem az Astor Big&Beautiful Boom Curved szempillaspirál a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!