Milyen szempillaspirált használjak?
Figyelt kérdés
Fekete, hosszú, göndör szempilláim vannak. Dúsító hatásút szeretnék. Ha esetleg tudtok az Avontól azt is szívesen meghallgatnám. Előre is köszi :)2014. máj. 14. 18:21
1/5 anonim válasza:
avonos szempillaspirálom még nem volt, de az essence nagyon jó márka, szerintem ott nézz körül :)
2/5 Nisa válasza:
LOREAL volume million lashes.Drogériás spirálok közül a legjobb választás.Olcsóbb kategóriában Miss Sporty XX volume.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen a szempillám, a legjobb szerintem a Max Factor False Lash Effect Fusion. Szépen szétválasztja a szempillákat, hosszabbít és dúsít. Tőlem már sokszor kérdezték, hogy igaziak-e.
Az Avon nekem nem jött be, nagyon hamar beszáradnak és morzsolódnak. Az Essence még ennél is rosszabb volt, 3-at próbáltam mindegyik igen hamar a kukában landolt, összecsomósodott tőle a szempillám, és totál merev lett, kenődött, morzsolódott. Ha olcsóbbat akarsz, akkor jó a sárga vagy a kék Lovely, de azoknál azt vettem észre, hogy akkor lesznek jók, ha már használtad 2-3 hétig, mert akkor már nem olyan folyós.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. máj. 15. 13:22
5/5 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Amiket írtatok, azok mennyibe kerülnek?
És köszii :))
2014. máj. 15. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!