Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ismertek ilyen szempillaspirált?

Ismertek ilyen szempillaspirált?

Figyelt kérdés
naszóval: tudtok olyan szempillaspirált ami : 1,nem csomósódik 2,inkább a dúsítos kategória de igazábol ez hanyagolható :) 3,nem pereg/maszatolódik le 4, lehet hogy ez furi de nekem ez nagy probléma ahogy amikor nevetek én könnyezek és nap végére már semmi sincs rajtam :/ bocsii ha hosszú volt csak nem akarom a pénzt költeni fölösleges vackokra . és kérlek titeket írjátok már le hogy ti mit használtok :))
2014. máj. 7. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Én most essence big lashes waterproof-ot, de ez NEM olyan...

Ami nekem így bevált az az AVON super drama vízállója, az avon super shock max vízállója, és a maybelline rocket vízállója...

2014. máj. 7. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát...

Nem csomósodik , de inkább hosszabbít, bár dúsít is vmennyit, egyáltalán nem pereg és maszatolódik, alig lehet lerobbantani a szempilláról: Maybelline Volum’Express The Rocket , a kék vízálló

2014. máj. 7. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszii szépen és meg tudnád mondani hogy ezek mennyibe kerülnek?
2014. máj. 7. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az Astor "Big & Beautiful Butterfly Look" spirálját :) Én nagyon szeretem! De azzal számolj, ha ezt választod, hogy elég különleges, a kezdetekben nehezen kezelhető keféje van. De hozzá lehet szokni és akkor szép pillákat csinál. 2500 Ft körül van.
2014. máj. 7. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sz oriflame wonder lashre szavazok :) böte kezem van, de ezzel tök könnyen megy minden :)
2014. máj. 7. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Maybelline One by one :) minden igaz rá amit te felsoroltál.
2014. máj. 7. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen erről a one by one ról már hallottam ugye ez az a piros csomagolású? És megtudod mondani hogy mennyibe kerül?
2014. máj. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!