Tudtok olyan szempillaspirált ami leginkább természetes összetevőkből áll és nem irritálja a szemet? A mostanitól gyakran viszket a szempillám tövénél.
A természetes összetevők sokszor allergének, pláne szemkörnyéknél nem kell ész nélkül elhinni mindent szerintem. Persze kipróbálhatod az alverdéset például, hátha beválik.
De azért nézz utána, milyen összetevői vannak a mostani spirálodnak, melyik irritatív, másnál volt-e ilyen hatása, mert lehet egy másik fajta teljesen beválik. Azt is jó lenne tudni, mióta használod, 3 havonta cserélni kellene. Milyen a keféje? Nekem volt, hogy azzal volt a gond, mert hozzáért a bőrömhöz is - semmi gond nem volt, amint tényleg csak a szempillára kentem (mondjuk nálam a kutya se veszi észre, mert sötét a szempillám, ha szőke vagy, akkor furán nézhet ki :D). És a lemosó is irritálhatott.
Saját tapasztalataimmal csak annyit ajánlok, hogy teljesen mindegy milyet használsz, csak ne essence legyen. Irritált, lepereg, amúgy is pocsék a legtöbb (amit próbáltam legalábbis). :D De másnak meg az válik be. Avonnal még nem volt gondom, Astor sem rossz, ezeket ajánlom, viszonylag érzékeny a szemem és kontaktlencsét is használok. :D
Pár hónapja használom a Maybelline Colossal Volume Express Smoky Eyes spirált,persze időnként cserélem,de főleg az utóbbi időben vettem észre,hogy apró darabokban lepereg főleg a szemembe vagy a szemem alá és jól elkenődik. Azon kívül még az is feltűnt,hogy állandóan irritàlja a szemem,viszket tőle a szempillám tövében. Pedig szépen kifestette a szemem,azzal nem volt gond, de előfordult,hogy du-ra le is dörzsöltem :-)
A Rimmel Lash Accelelator spirált ismeri valaki? Jókat hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!