Mivel nagyobbithatom meg a szempilláimg természetes módon? Milyen szempillaspirált ajánlatok?
Orenna Szempilla növesztő szérum - B5, H, E vitaminokkal
Keress rá a neten. Ez nem szempillaspirál! Elősegíti az új szempillák növekedését, a meglévő pillákat pedig erősíti. 2 hét múlva már látványos az eredmény!
Ha viszont hosszabbító szempillaspirálra gondolsz, akkor én az AVON-tól tudok Neked ajánlani: Vagy SuperShock vagy Superfull vagy nekem még a SuperExtend szempillaspirálok jöttek be.
A szempillanövesztő szérum 10.350.- a capelli centrumnál.
Az avonos spirálok meg 1000.-ok is lehetnek ha épp kifogsz egy akciót. Egyébként mi a bajod az avonos spirálokkal? Nekem nem pereg le sosem, kitűnően fed, és ezeknek a spiràloknak (amiket írtam neked) műanyag spirálkeféjük van, amivel egészen a szempillatöveket is be tudod festeni.
Én voltam aki elsőként válaszolt, ill. 2.
A 3.válasz adójának válaszoltam, mert belinkelt egy képet a saját szeméről... :/ Szerintem nem erre voltál kíváncsi.. Vagy igen?
Egyébként kipróbáltad valamelyiket, amelyiket írtam neked?
először is ne fesd túl sűrűn a szempilláidat, mert ugyanúgy el tud töredezni, mint a haj...
szerintem próbál meg növeszteni és dúsítani ricinusolajjal... neten olvasgattam róla, és személy szerint még egyetlen egy negatív kommentet sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!