Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szempillaspirált...

Milyen szempillaspirált használjak, ha eleve hosszúak, dúsak a pilláim?

Figyelt kérdés

Alapból elég hosszú, és sűrű a szempillám, de szeretném azért hangsúlyozni a szemeimet szempillaspirállal.

De nem tudom melyik lenne a megfelelő.

A nagyobb sörtéjűekkel az a baj, nem férek oda a szememhez, nem tudom szépen elválasztani a dús pilláimat.(szempillafésűvel is alig tudom szétválasztani:P)

A rövidsörtéjűek meg szintén nem nagyon hatottak..

Szóval milyen kellene használnom?

Konkrét márkát, típust írjatok légyszi!!

köszi!:)

2011. márc. 3. 21:00
 1/9 A kérdező kommentje:
*milyet
2011. márc. 3. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom , hogy kaphato-e még az avonnál a super shock nevű szempillaspirál , az nagyon szépen szétszedi a pillákat! :) Sztem próbáld meg azt!
2011. márc. 3. 21:04
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi! utánanézek!

Amúgy szemüveges vagyok, ezért is kéne egy olyan spirál ami kicsit kiemeli a szemeimet.

2011. márc. 3. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenek a szempilláim. :) Én a L'Oréal Volume million lashes nevű spirálját használom, csodás szempillaspirál. :) Nagy, sűrű sörtékkel, nem csomósodik... :)
2011. márc. 3. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tipppet!!:)
2011. márc. 4. 07:25
 6/9 A kérdező kommentje:

*tippet

:)

2011. márc. 4. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:

és ha felveszed a szemügédet akkor nem zavarja a szempilládat???:) mert én hétköznap pl nem is festem a szempillám mert igy is rettentően tudja zavarni, mert állandóan hozzáér..nem is tudom teljesen feltolni emiatt...

22L

2011. márc. 4. 10:11
 8/9 A kérdező kommentje:
hát ha ügyesen csinálom akkor pont nem ér hozzá a lencséhez:P
2011. márc. 4. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:

hát nekem ez egyszerüen képtelenség...ha nem festem ki akkoris hozzáér a lencséhez..pedig ezer szemügét felpróbáltam:) hogy kell ügyesen csinálni?:D

22L

2011. márc. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!