Melyik alapozót válasszam? Maybelline affinitone mineral vagy Maybellin dream matte mousse?
Figyelt kérdés
19éves vagyok,régóta használok alapozót,de tiszta az arcom,nem pattanásos csak a szemem alatti sötét karikákat szoktam vele eltüntetni.Tudom, hogy korrektorral lenne érdemesebb ezt tenni,de nekem nem vált be,sokfélét kipróbáltam,stifteset,folyékonyat.Viszont alapozóból folyékonyat használok. Ezek közül kinek melyik vált be? Vagy azt is megköszönném,ha tudnátok valamilyen praktikát, vagy módszert a sötét karikák eltüntetésére...(bár már ezeket is próbáltam,nem sok sikerrel):S2010. ápr. 25. 15:26
1/2 anonim válasza:
Maybelline affinitone.
Nekem is ilyen van.:DDD
És sokáig elég. ;DD
2/2 anonim válasza:
maybelline affinitone is jó igaz, de szem alatti karikákhoz inkább a Maybellin dream matte mousse-t ajánlom.Mert ugye nevében is ben van,h mattít,ezért nem lesz fényes a szemed alatt,ebből kifolyólag jobban elrejti a karikákat ,másfelől pedig nagyon tartós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!