Sápadt, fehér bőrre milyen alapozót ajánlotok?
Nem használtam még alapozót, most szeretnék rendelni egyet az Avon-ból és találtam egy Luxe nevezetű alapozót, amiről mindenki elég jót irt. Legvilágosabb árnyalata a Porcelain, egyel sötétebb a Natural Glamour.
Idáig kőpúdert használtam de azzal is megjártam(2 árnyalat volt), mert fehérebb lett tőle a fejem mint amilyen eredetileg volt. Félek ha ebből is a legvilágosabbat rendelem akkor megjárom vele. Csak egy kis színt szeretnék a fejemnek, hogy ne higgyék azt az emberek hogy mindjárt elájulok.
A bőrömről még annyit, hogy nem az az igazi fehér szinű hanem inkább olyan a böröm mintha kopott, fakó lenne. Kb 10 éves koromig bronzos bőröm volt aztán kamaszkortol kezdődően a fejem kifehéredett.
85. oldal
Alapozót ne vegyél próba nélkül, kidobott pénz. Főleg az Avon, sose volt egy használható terméke sem, ezt az alapozót próbáltam, de fedése nincs, a fejem úgy fénylik tőle mint egy diszkógömb, a legvilágosabbat próbáltam, de a fehér bőrömre még az is nagyon sötét volt. Még jó hogy csak mintám volt belőle és nem vettem meg.
Ha rendes alapozót akarsz vegyél MAC-et, vagy hasonlót amiből rendes színek is vannak és még fed is. Az lenne a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!