Valaki használ Astor Perfect Stay alapozót? Tényleg 24 óráig kitart?
Figyelt kérdés
Elfogyott az alapozóm és reklámban láttam ezt az alapozót elég jónak tűnik. Tapasztalatok?
Melyek még jó alapozók?
2010. márc. 12. 20:41
3/6 anonim válasza:
Szia.
Nemrég vettem ilyen alapozót és nagyon jó! Nem tudom,hogy 24 óráig bírja vagy sem,de azt igen,hogy reggel 8 kor bekenem magam vele és késő délután 6-7 óra felé még rajtam van! Utána lemosom:) Amúgy marha jó illata van.
5/6 anonim válasza:
ugyanannyit használok belőle,mint a többi alapozóból. Tehát nem kenem vastagon.
6/6 anonim válasza:
kb.2hete vettem és próbálom használni,hogy jó is legyen de foltos lesz tőle az arcom ,olyan hamar megszárad,hogy nem lehet egyenletesen elkenni,az oké hogy fent marad 24 órán át,de foltosan??? Mit csinálok vajon rosszul?Próbáltam kozmetikai szivaccsal felvinni,kézzel de ugyan az a szitu mindig foltos és ez nagyon nem esztétikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!