Kinek kell/szükséges alapozót használnia?
Figyelt kérdés
Sokszor látom barátnők/suli/utcán hogy mennyi lány használ alapozót. Tényleg szükséges ez mindenkinek?
Ti használtok alapozót? és ha igen miért, mi célra?(bőrhibák elfedésére, sminkalapnak stb)
Nemtudom miért ez a nagy alapozó mánia a fiataloknál, én pl egy szinezett hidratálóval (Essence) és fixálásképp egy CV púderrel "tökéletes" arcom lesz elnehezülés, vakolathatás nélkül. És nem utolsó sorban nem árt úgy a bőrömnek. Én úgy gondolom ráérek majd 10 év múlva alapozókra költeni, addig is vigyázok a bőrömre.
2012. dec. 3. 20:09
1/3 anonim válasza:
Ahogy én látom az alapozót használó nők nagy részének semmi szüksége nem lenne rá. A barátnőim, ismerőseim, munkatársaim, de még a saját anyám is jobban néz ki alapozó nélkül. Mert természetes bőrszínt nem tud adni egy alapozó sem. Általában a legtöbb sárgás színű, ami rondább mint néhány bőrhiba amit elfednek vele. Szóval nekem érthetetlen a dolog, hogy minek. Azt megértem mikor aknés a bőre, full pattanásos és semmi nem használ, és akkor használ alapozót valaki, de tényleg csak nekik van rá szükségük.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sincs a legtöbb lánynak szüksége rá. Én használok alapozót, mert pattanásos és főleg heges, foltos az arcom (legjobban az orrom), meg piros erek látszanak pár helyen. Nagyon utálok alapozni, legtöbbször habállagú alapozót használok vékony rétegben ecsettel felvíve, mert ez jól fed, nem kell rá púder, nincs maszkhatása. Ha szép lenne a bőröm biztos nem használnék alapozót.
3/3 anonim válasza:
ismerek egy 15 éves kiscsajt és hibátlan az arca és ilyen gázul van ki alapozózva hogy látszik meg foltos.. én 20 éves vagyok nincs baj a bőrömmel arctisztítás után arckrém és garnier bb krém és tökéletes de azt se mindig használom néha ki jön 1-2 pattanás azokat szoktam korrektorozni ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!