13 évesen smink?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem szemfestékre gondoltam meg rúzsra meg ilyen vad sminkre csak egy kis szemcerkázásra meg szempillaspirál hogy kiemeljem a szemem. Mert szerintem is korai lenne 13 évesen a rendes smink ezért gondoltam csak enyhe sminkre. Már néhány osztálytársam festi magát rendesen..nem is értem minek.2012. aug. 17. 14:15
11/17 A kérdező kommentje:
:DDD Oké köszi.
2012. aug. 17. 21:01
12/17 anonim válasza:
MÉn 12 vagyok és használók szemceruzát meg szempillaspirált de csak úgy hogy természetes legyen
13/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :DDD
2012. aug. 19. 22:01
14/17 anonim válasza:
Istenem, hanyadik kérdés már ez itt.
Nincsen semmi rossz abban, ha valaki 13 évesen már sminkel! Szerintem teljesen normális, én is sminkeltem már magam akkor, és amúgy is imádok sminkelni, SEMMI rosszat nem tett a bőrömnek sosem!
Ez egy teljesen átlagos, alap smink.:Szemceruza,valami kis csillogós szemhéjpúder,igényes tusvonal,spirál és csillogós szájfény! Nagyon szép, tud lenni! (Ha vannak bőrhibáid, akkor kis alapozó)
15/17 A kérdező kommentje:
Oké..köszönöm szépen.:):)
2012. aug. 20. 00:46
16/17 anonim válasza:
én csak korrektort használok a pattanásokra
17/17 anonim válasza:
Én meg szemceruza az alsó vízvonalra, szempillaspirál, ajakápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!