13 évesen ilyen smink?
Figyelt kérdés
Persze nem iskolába, vagy minden napra, csak fotózásra, különleges alkalmakra.
2012. aug. 6. 15:07
2/21 anonim válasza:
De csak ha lány vagy! Fiúknak nem ajánlom.
3/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! :D
2012. aug. 6. 15:09
5/21 A kérdező kommentje:
És mindennapi használatra? Mármint, nem szeretném naponta kikenni magam, mert az a bőrömnek sem tesz jót, de ettől függetlenül: napi sminknek elmegy, vagy sok?
2012. aug. 6. 15:22
7/21 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. aug. 6. 16:08
8/21 anonim válasza:
13 évesen sok 2-3 év múlva simán. ez egyáltalán nem durva, csak egy csík..... Nyugodtan gyakorolgathatsz otthon és is csomót sminkeltem magamat aztán lemostam és csináltam újat Csak jobban fogsz tudni később sminkelni. Kitapasztalod mi áll jól neked, meg ilyesmi.
9/21 anonim válasza:
ja és a bőrödnek semmi baja nem lesz tőle.... A legtöbb felnőtt nő is minden nap sminkeli magát....
10/21 anonim válasza:
Ez csak egy tusvonal meg némi szemhéjpúder.. Egyáltalán nem sok. Én is kb. 12-13 évesen kezdtem el még anyu sminkjeit használni, szóval normális, ha érdeklődsz eziránt, de könyörgöm, ne túlozd el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!