Ennyi smink sok 16 évesen?
Figyelt kérdés
Most vagyok kilencedikes. Suliba szempillaspirált és pirosítót használok, mert nagyon fehér bőröm van, sajnos nyáron sem tudok lebarnulni, maximum leégek. :( Ha valamilyen nagyobb esemény van (évnyitó/záró, szülinapom, randi), akkor egy kevés tussal emelem ki mégjobban a szemem. A hideg időben enyhén piros, cseresznyés Labello-t használok. Ez szerintetek sok? Miről kellene lemondanom/Mit kellene még használnom? 16/L2012. márc. 8. 19:04
1/10 anna-chan válasza:
Én szerintem ez egyáltalán nem sok .
2/10 anonim válasza:
Ez tényleg nem sok, azt hittem sokkal több van rajtad.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igazából nekem a sok smink nem áll jól. Sokakkal ellentétben én kevés sminkkel érzem jól magam, nem alarom szennyezni a bőröm...
2012. márc. 8. 19:26
5/10 anonim válasza:
Nyugi ez nem sok, én is pont ennyit használok ..:) 15/l
6/10 anonim válasza:
egyáltalán nem sok, teljesen korrekt.
nézz körül, teljesen elkur.vult a világ. egy mai 16 éves sok esetben úgy néz ki mint egy kiégett szajha..
teljesen rendben vagy :)
21L
7/10 anonim válasza:
kb. énis ennyit használok ha több van rajtam úgy érzem hogy nem kap levegőt a bőröm vagy vmi hasonlót
8/10 anonim válasza:
ugyanez..:D szerintem egyáltalán nem sok.sőt,természetes is:)legalább különb vagy az agyonalapozott minipcsáktól ;)
9/10 anonim válasza:
Azért egy megfelelő alapozó a problémás bőrön sokat tud segíteni, szóval akik használnak alapozót gimisek létükre, azok most ne ijedjenek meg.
Így jó egyébként, nem kell többet használnod.
10/10 KissDory válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!