Hány évesen kezdtétek el magatokat sminkelni?
Figyelt kérdés
És miket használtatok először? csak kíváncsi vagyok :)2012. márc. 3. 11:51
1/11 anonim válasza:
Kb. 15 évesen. Először csak korrektort, szempillaspirált és szemceruzát és szájfényt használtam. Aztán felfedeztem az alapozót, a szemhéjpúdert, pirosítót. :)
22L
3/11 anonim válasza:
én 14, és csak szemceruza,spirál,meg alapozó :)
4/11 anonim válasza:
én 14 évesen de akkor is csak korrektor és hétvégeken pedig szemkihúzás meg spirál:)
5/11 anonim válasza:
Napi jelleggel 16-17 évesen, először csak szemceruza/tus, szempillaspirál. Most is kb. ezeket használom, meg néha szemhéjpúder és ha kijön 1-2 pattanás, akkor korrektor, amúgy alapozót meg ilyesmit nem használok, szerintem elég szép a bőröm, nem kenek rá feleslegesen ilyeneket.
8/11 anonim válasza:
én kb 12 évesen fedeztem fel a fekete szemceruzát, és kezdtem el vadul fekete karikákat rajzolni : D
9/11 anonim válasza:
13 éves koromban kezdtem el.
Először csak szempillaspirált és semmi mást.
Utána olyan 16 éves koromtól már a szemceruzát is használtam.
19 éves koromtól pedig már alapozót, púdert, szemhéjpúdert is. Kb. 22 éves koromtól már a szemhéjtust is vásároltam.
És most vagyok 28 éves és mindent használok, mindig sminkelem magamat. Pirosítót csak nagyon ritkán használok, szinte sose, korrektort meg egyáltalán nem, azt feleslegesnek tartom.
10/11 anonim válasza:
12 akkor mégy csak szempillaspirált
most 13 vagyok és mostmár szemcezruza is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!