Általában sehogy. Néha, ha reggel nagyon ráérek, akkor vízálló tus+spirál, és ha olyan kedvem van (kb félévente egyszer :D), akkor alapozó+szemhéjfesték+szemceruza+tus+szemöldökcerka+spirál. :D Rúzst, szájfényt soha.
18L
2011. aug. 13. 22:44
3/12 anonim válasza:
Szemceruzával kihúzom a szemem, meg egy kis korrektort rakok a bőrhibákra. Ennyi. :)
16/L
2011. aug. 13. 23:08
4/12 anonim válasza:
Alapozó, szempillaspirál, szemtus, egy barackos kevés pirosító (ne tűnjek halottnak) és valami halvány ismét barackos,nudes féle rúzs - ajakápoló / szájfény, mikor hogy.
16 L
2011. aug. 13. 23:36
5/12 anonim válasza:
Én az alap sminkemet 2 perc alatt feldobom, ha nagyon sietek, akkor is sminkelek: szemre: a belsö szemzugba világos, csillogó szemhéjpúder, az egész szemre barna púder, fehér kontúrceruza, szempillagöndörítö+festék. arcra: börhibákra korrektor, barackos pirosító. szájra: ajakápoló, szájfény. Általában így sminkelem magam suliba, meg amikor elmegyek valahova. 15/L
Alapozó, szempillaspirál, szemceruza, labello/szájfény (évente egyszer) meg néha pirosító.
2011. aug. 14. 09:33
8/12 anonim válasza:
alapozó, bronzosító púder, szemem alul kihúzom (néha felül is tussal), bronzos szemhéjpúder, szempillaspirál, szájfény
17L
2011. aug. 14. 10:19
9/12 anonim válasza:
Szemcerka, spirál, korrektor,
ha olyanom van akkor szájfény meg egy kis halvány csillogó púder meg tus
14L
2011. aug. 14. 14:17
10/12 anonim válasza:
Alapozó és púder (ha hab állagú az alapozó, akkor a púdert elhagyom), pirosító, szempillaspirál, fehér szemceruza. A nyár folyamán megtanultam szép tusvonalat húzni, úgyhogy ezentúl azt is alkalmazni fogom. Ha "kicsípem magam" hangulatban vagyok reggel, akkor feldobok valami szolid, de fényes szemhéjpúdert. Szájfény mindig van rajtam, néha rúzs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!