Hétköznapra hogyan szoktatok sminkelni? (Suliba, munkába. )
púder,szempillaspirál,szájfény,néha fekete vagy barna szemceruzával körberajzolom a szemem. Barack vagy barna színű szemhéjúder vagy ritkán fekete :)
Esetleg tus.
én mindig kifestem a szemöldököm, szempillaspirál, van amikor szemceruza, de olyan is amikor inkább szemhéjtus
számra nyáron ajakápolót és/vagy rózsaszín rúzs (ami valahogy az idő elteltével mindig erősebb színű lesz, és nagyon tartós) van amikor egy erősebb pirosas rúzst teszek fel, simán hétköznapra vagy pedig nude
de van még 3 db szemhéjpúderem, de nyáron ezeket nem használom, mert könnyen lejönnek, szájfény
és venni akarok szemhéjbázist, nagyon fontos
nálam nagyon alap cuccoknak ezek számítanak: szempillaspirál, szemöldökfesték, szemceruza, szájfény
ezekkel simán el lehet éldegélni, de én ezt mindig megunom és ezért néha másképp sminkelek
17L
korrektor, alapozó (én szinezett arckrémet használok, csak alkalmakkor rakok fel rendes alapozót), púder, pirosító, szemhéjpúder (én feketét szoktam használni), felülre tus (ha megtanulod jól használni, akkor elválaszthatatlan barátok lesztek), alulra fekete szemceruza, szempillaspirál, szájfény (az Essencet ajánlom), és ennyi. :D
L/15
Szemöldökömet festem. (én porral)
Szemhéjporok (a natúr baracktól, a lilán és az extrémen át, a sötétig), szemcerkák (fekete, fehér, lila, piros, sötétkék), szemhéjtus, szempillaspirál (csakis fekete), rúzs vagy szájfény, de gyakran csak bebe ajakápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!