Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hétköznapra hogyan szoktatok...

Hétköznapra hogyan szoktatok sminkelni? (Suliba, munkába. )

Figyelt kérdés
Eddig még nem sminkeltem, de most szeretném elkezdeni, persze nem akarok túlzásokba esni. A legalapabb cuccokat már beszereztem. Ti mit használtok egy hétköznapi smink elkészítéséhez? Képet is linkelhettek.
2011. júl. 24. 18:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

púder,szempillaspirál,szájfény,néha fekete vagy barna szemceruzával körberajzolom a szemem. Barack vagy barna színű szemhéjúder vagy ritkán fekete :)

Esetleg tus.

2011. júl. 24. 18:22
 2/15 anonim ***** válasza:
alapozó, korrektor, ha pattanásos vagy, spirál, szemcerka, esetleg szemhéjpúder (nekem mondjuk illik a lila és a zöld, de csak merészebbeknek ajánlatos), szájra szájfény, de néha a szőlőzsír is elég. Kezdd fokozatosan, mondjuk egy kis spirállal, hogy ne legyen szembetűnő változás.
2011. júl. 24. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Én általában csak szemöldök- és szemceruzát használok, meg spirált. Néha szemhéjpúdert, de akkor színeset :)
2011. júl. 24. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
szempillaspirál és szájfény
2011. júl. 24. 18:34
 5/15 anonim ***** válasza:
alapozó, púder, fekete szemceruza, fekete szempillaspirál, valamilyen szemhéjpúder, szájfény vagy labello: angel star szőlőzsír.
2011. júl. 24. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:

én mindig kifestem a szemöldököm, szempillaspirál, van amikor szemceruza, de olyan is amikor inkább szemhéjtus

számra nyáron ajakápolót és/vagy rózsaszín rúzs (ami valahogy az idő elteltével mindig erősebb színű lesz, és nagyon tartós) van amikor egy erősebb pirosas rúzst teszek fel, simán hétköznapra vagy pedig nude

de van még 3 db szemhéjpúderem, de nyáron ezeket nem használom, mert könnyen lejönnek, szájfény

és venni akarok szemhéjbázist, nagyon fontos

nálam nagyon alap cuccoknak ezek számítanak: szempillaspirál, szemöldökfesték, szemceruza, szájfény

ezekkel simán el lehet éldegélni, de én ezt mindig megunom és ezért néha másképp sminkelek

17L

2011. júl. 24. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:

korrektor, alapozó (én szinezett arckrémet használok, csak alkalmakkor rakok fel rendes alapozót), púder, pirosító, szemhéjpúder (én feketét szoktam használni), felülre tus (ha megtanulod jól használni, akkor elválaszthatatlan barátok lesztek), alulra fekete szemceruza, szempillaspirál, szájfény (az Essencet ajánlom), és ennyi. :D

L/15

2011. júl. 24. 19:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 24. 19:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Ja és utolsó előtti: mivel fested a szemöldököd?
2011. júl. 24. 19:32
 10/15 hot_kiss ***** válasza:

Szemöldökömet festem. (én porral)

Szemhéjporok (a natúr baracktól, a lilán és az extrémen át, a sötétig), szemcerkák (fekete, fehér, lila, piros, sötétkék), szemhéjtus, szempillaspirál (csakis fekete), rúzs vagy szájfény, de gyakran csak bebe ajakápoló.

2011. júl. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!