Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hétköznapra hogyan szoktatok...

Hétköznapra hogyan szoktatok sminkelni? (Suliba, munkába. )

Figyelt kérdés
Eddig még nem sminkeltem, de most szeretném elkezdeni, persze nem akarok túlzásokba esni. A legalapabb cuccokat már beszereztem. Ti mit használtok egy hétköznapi smink elkészítéséhez? Képet is linkelhettek.
2011. júl. 24. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. Én alpózot. púdert. szemceruzát, szempillaspirált.szájfényt használok. nekem ez áll jól :P
2011. júl. 25. 01:49
 12/15 anonim ***** válasza:

én is porral

[link]

de akármilyen matt szemhéjpúder megfelel ami megegyezik a szemöldököd színével

2011. júl. 25. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
alapozó, korrektor, púder, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, pirosító :)
2011. júl. 25. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Én inkább kicsit vadabb stílusú csaj vagyok, a szememet belűl fekete szem ceruzával, felül(a szempilla és a szemhéj kezdeténél)pedig fekete, illetve szürkés-kék vagy lila(ruhámhoz illően) szemhéj festékkel, de csak egy csíkban, a szemhéj kezdeténél. szájfény, szempillaspirál, és már go suli :)
2011. júl. 25. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Én akárhová megyek mindig: rakok fel alapozót,púdert,szemhéjfestéket(mindig másfélét de a barna árnyalatokat szeretem jobban),szemceruzával kihúzom a szemem,szempillaspirál,ajakbalzsam/szájfény

16/L

2011. júl. 31. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!