Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan szoktátok magatokat...

Hogyan szoktátok magatokat sminkelni?

Figyelt kérdés

Hogy sminkeltek hétköznapokon, és ha elmentek pl bulizni?

én már eléggé unom a megszokott sminkem..tusvonal, szempillaspirál a szemre..arcra bronzosító + valami halvány rózsaszínes rúzs..

hétköznap általában csak szempillaspirál és bronzosító

Tippeket várok :))

18/L

2011. aug. 2. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind+ általában cicaszemeket csinálok magamnak. :-)
2011. aug. 2. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
nem sminkelem magam..
2011. aug. 2. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
felül kihúzom a szemem és szempillaspirál, néha ezüst szemhéjpúder és szájfény...ennyi :)
2011. aug. 2. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:

hétköznap nem sminkelem magam

ha meg valami alkalom van akkor valami ilyesmit szoktam csinálni [link]

2011. aug. 2. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapokon ha vannak bőrhibáim akkor alapozó, ha nincsenek akkor általában semmi, vagy csak színezett hidratálókrém, de nyáron melegben nem "kívánja" a bőröm, hogy ilyennel terheljem. Egy kis bronzosító púder, és tussal cicaszemeket készítek ( [link] egy kis spirál (de csak hogy szépen álljanak a pilláim, nem látszik rajtuk, hogy spirálozva vannak).

Alkalomra ugyanez, csak a ruhámhoz illő szemhéjpúderekkel alkotok valamit (főleg natúr földszínekkel, mert a ruházatban is ezeket kedvelem: barna, bronz, barack stb.), használok egy kis highlightert, és nude rúzst (mert a színesek sajnos nem állnak jól), rá egy kis rózsaszínes vagy barackos szájfényt.

17/L

2011. aug. 2. 14:11
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :))

jöhetnek még

2011. aug. 2. 15:01
 7/12 anonim válasza:

Én hétköznapokon korrektor,púder,pirosító alul felül kihúzott szem, persze csak azért hogy egy picit kiemeljem. Szemöldököm festve van, de amíg nem volt addig minden reggel kihúztam. Szempilla spirált nem használok. Szerintem hétköznap baromság a szájfény.. én csak bekenem Labelloval a számat, főleg télen.

Buliba korrektor, púder,pirosító vagy nyáron bronzosító..alapozót nem használok. Kicsit erősebben húzom ki a szemem, esetleg tus, valami színes szemhéjpúder, szempillaspirál..de mivel kicsik a szempilláim ezért műszempilla néha. A számra pedig szájfény. :)

2011. aug. 2. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Én sokféleképpen, de csak a szemem, alapozót nem is használok, a tökéletes bronzosítót és pirosítót meg még nem találtam meg :(

Pár link, amikből leginkább alkotok:

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 2. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Én hétköznap alapozót,púdert teszek, pirosító meg szempilla spirál..Amikor olyanom van felül is kihúzom tussal,vagy felül-alul félig húzom és szépen feketével elsatírozom,így optikailag nagyobb szemeim lesznek! Buliba pedig az alap, a szemem fekete szemceruzával alul felül kihízom,aztán egy fékony applikátor segítségével fekete szemhélyfestékkel lefedem és elsatírozom,majd amilyen a ruhám,olyan szinnel festem felül...a szemöldökig világosítom a színt,és a legvilágosabb szint az arccsont tetejére is teszek...egy világos rúzs és tárám :) [link]
2011. aug. 2. 15:15
 10/12 anonim válasza:

Én hétköznap alapozó, szempillaspirál, pirosító, szájfény. Szerintem ez minden nőnek kötelező hisz egy nő adjon magára.

Ha bulizni megyek akkor füstös szem, persze azért visszafogottan. :)

2011. aug. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!