13 évesen smink?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem szemfestékre gondoltam meg rúzsra meg ilyen vad sminkre csak egy kis szemcerkázásra meg szempillaspirál hogy kiemeljem a szemem. Mert szerintem is korai lenne 13 évesen a rendes smink ezért gondoltam csak enyhe sminkre. Már néhány osztálytársam festi magát rendesen..nem is értem minek.2012. aug. 17. 14:15
1/17 anonim válasza:
Sztem még korai én 14 vagyok és nem sminkelem magam, nem tesz jót a bőrnek de ha nagyon szeretnéd akkor haszná.j egy kis szájfényt meg szempillaspirált. Én a helyedbe még várnék ha szép az arcod akkor ne
3/17 anonim válasza:
Színezett Labello! :) Szempillaspirált nagy ritkán, ha ünnepség lesz a suliban, szemceruzát pedig farsangra és társaira használj.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :):)
2012. aug. 17. 15:11
5/17 anonim válasza:
korai lenne sztm ..bár én szívesen használnékl átlátszó szempillaspirált de csak azt :D
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi. :DD
2012. aug. 17. 15:57
7/17 anonim válasza:
Lehet, hogy nem hiszed, de kozmetikus által először "normálisan" kisminkelve 23 évesen voltam. Magamnak kb. 20 évesen kezdtem el és hidd el, nem vagyok még most sem öreg. Aki fiatal, az mindenhogy szép, éppen azért, mert fiatal, üde. ;)
8/17 anonim válasza:
örülj annak hogy még fiatal vagy és smink nélkül is szép. ne sminkeld magad. én sem teszem.
16/L
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor szerintem 1 kis enyhe sminkem sem lesz. :) Még tényleg fiatal vagyok hozzá.
2012. aug. 17. 17:47
10/17 anonim válasza:
Hát én 13 évesen szemceruzát csak vízvonalra használtam halványan. :D Bezzeg most 15 évesen néha olyan a szemem mint egy góthé vagy mittudomén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!