Hány évesen kezdtetek el sminkelni?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki ugy kezdi hogy bulikba meg egyéb kiruccanásokra festi ki magát:)mert hát suliba nem mindig jo:)kiváncsi lennék a válaszokra:)2009. júl. 15. 14:43
22/24 anonim válasza:
először egy iskolai bulira 12 évesen voltam kisminkelve, rendszeresen 15 éves korom körül kezdtem el (szempillaspirál, szájfény, halvány szemhéjpúder hétköznapra), bulikba vagy más alkalomra persze igazi sminket csinálok, most 18 vagyok
23/24 anonim válasza:
12-13 évesen.
Akkor inkább szájfény, alapozó és szempillaspirál.
7-ben kezdtük el úgy igazán festeni magunkat az osztálytársaimmal :)
Ma pedig minden nap sminkelek: korrektor, szemceruza, szemhéjfesték, szempillaspirál, szájfény/rúzs
24/24 anonim válasza:
Én 14 évesen, de akkor még csak anyu segítségével és azt is csak ballagásra. :D Most már 15 vagyok és egyedül festem magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!