én elég korán, úgy 13 évesen:)először csak szempillaspirál, aztán alapozó(a pattanásaimra), majd szemceruza, szemfesték...:)ezek már elengedhetetlen kellékei a mindennapjaimnak, múltkor meg is lepődtek az ismerősök,hogy csak natúr smink volt rajtam:)
2009. júl. 15. 14:49
2/24 anonim válasza:
13 évesen szolídan, 14- 16 koromig rettentően sokat sminkeltem magam szószerint vakolat volt rajtam, most 18 évesen pedig ismét a természetes smink híve vagyok.
2009. júl. 15. 14:49
3/24 anonim válasza:
15 évesen kezdtem, elsős voltam, addig anya nem engedte. De csak szolidan :)
2009. júl. 15. 14:51
4/24 anonim válasza:
13 éves koromban vettem meg életem első szemceruzáját. Egy fél évvel később meg spirált is vettem. Suliba is használtam gyakran, sose festettem ki magam túlzottan.
Ennél előbbre azóta se jutottam, nem szeretem magamat túlzottan sminkelni, alapozót, púdert, pirosítót meg ilyeneket nem szeretek használni, meg nem is érdekel, a szememet viszont szeretem szépen kihangsúlyozni.
19/l
2009. júl. 15. 14:51
5/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..13 vagyok most am:)
2009. júl. 15. 14:52
6/24 anonim válasza:
Phű, én elég későérű tipus voltam akkor. :) 19 éves koromig még a szemceruzát sem tudtam használni. 19-20 éves koromban, amikor elkezdtem melozni, akkor kezdtem/tanultam meg sminkelni magam, mert akkor már muszáj volt a munkahelyem miatt.
Tini koromban csak "labelloztam", engem nem vonzott különösebben a dolog, ammugyis az a sportőrült fajta voltam. :)
26/L
2009. júl. 15. 14:54
7/24 anonim válasza:
eddig csak az alapozóig jutottam el, valahogy unszimpi nekem a gondolat, hogy sminkeljem magam,meg lusta is vagyok... :D
20/L
2009. júl. 15. 14:57
8/24 anonim válasza:
12 éves koromban kezdtem. Először kb. fél évig csak szempillaspirál. Majd 13 éves koromban már szempillaspirál, púder, korrektor, pirosító. Azóta is ezeknél vagyok, de azért néha szemceruzát is használok.
2009. júl. 15. 15:05
9/24 anonim válasza:
13 éves koromban:Szemceka,korrektor kb ennyi,de én mindennap sminkeltem magam és előfordult sokszor hogy nem mostam le este :S.Remélem te NEM követed az én példámat:P
2009. júl. 15. 15:07
10/24 anonim válasza:
Én csak nagyon-nagyon ritkán mikor unatkozok, akkor itthon kifestem magam, de mielőtt kilépnék a házból, lemosom.:D Néha bulikra, vagy ünnepségekre szoktam szájfényt használni, de mást nem nagyon, és nem is tervezem. Minek? Én a természetesség híve vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!