Mikor kezdtétek sminkelni magatokat?
Figyelt kérdés
Pontos életkorra lennék kíváncsi.2011. júl. 5. 19:19
1/18 anonim válasza:
13 lettem mikor púdert kezdtem el használni,majd 13 és fél évesen szempillaspirált majd év végére szemceruzát,szemhéjpúdert :)
2/18 anonim válasza:
Attól függ mennyire. 13 évesen csak szemcerkát használtam és maximum szempillaspirált. Aztán a szemcerka kicsit kiment a divatból, úgyhogy csak spirál, most meg már tus, spirál, púder, szemhéjpúder és néha szájfény is. De ez a 'komolyabb' sminkelés csak egy éve van kb. 17/L
5/18 anonim válasza:
15 vagyok és semmit sem használok.
néha néha szájfény, de az sem az iskolába!
6/18 anonim válasza:
kb 15 éves koromban kezdtem el szempillaspirált használni, meg szemceruzát..utána egy kis alapozót, vagy szemhéjtust :)
most 17 vagyok
7/18 anonim válasza:
12-13 évesen, szempillaspirál, néha kihúztam alul a szemem.
8/18 anonim válasza:
Igazából most sem igazán sminkelem magam,néha kihúzom a szemem vagy használok szájfényt...a kérdésre válaszolva először 14-15 éves koromban használtam ilyesmiket.
19-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!