Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány évesen kezdtetek el...

Hány évesen kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenki ugy kezdi hogy bulikba meg egyéb kiruccanásokra festi ki magát:)mert hát suliba nem mindig jo:)kiváncsi lennék a válaszokra:)
2009. júl. 15. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Ja és 16/L voltam::)
2009. júl. 15. 15:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A versenysport miatt, versenyekre már 10 éves koromban is smink kellett de ez kb. évente 4-5 alkalom volt...

Rendesen sminkelni bulikba sminkeltem magam olyan 14-15éves korom körül. Utána jóideig csak szemceruzáztam... Most kezdtem el idén megint sminkelgetni de még mindig ritkán...:D

22/L

2009. júl. 15. 16:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Én 5 évesen...Szerintem ez nem volt korán... :)
2009. júl. 15. 16:25
 14/24 anonim ***** válasza:
14 körül :) alapozót most sem, és eddig sem használtam, nem akarom "elrontani" a bőrömet... szemceruzát viszont suliba mindig.
2009. júl. 15. 16:32
 15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) aki aztírta hogy reméli én nem követem a példáját azt ugy értette hogy lefekvés előtt mossam le?:)
2009. júl. 15. 16:38
 16/24 A kérdező kommentje:
mert amugy nem jo téll ha nem mossuk le:)
2009. júl. 15. 16:39
 17/24 anonim ***** válasza:

16 vagyok és nem szoktam magam sminkelni. Ha száraz a szám akk labello vagy szájfény,de egyet értek az nemsokkal elöttem szóló kortárs lánnyal :)

Másrészt én nagyon szeretem dörzsölni a szemem, úgyhogy nem jön jól a vakolat...:D

2009. júl. 15. 17:10
 18/24 anonim ***** válasza:
16-18 éves koromig elég durván sminkeltem magam (alapozó, korrektor, púder, szemcerka, spirál, szemöldökceruza, pirosító stb --persze ne úgy képzeljetek el mint egy prostit :D természetes sminket kreáltam ezekből...) aztán rájöttem, mivel nem teljesen minőségi kozmetikumokat használtam, hamar szét fogom így verni a bőröm. Azóta teljesen leszoktam, ilyen smink, mint akkoriban, nem volt rajtam. És az a furcsa, hogy semmi okom nem volt sminkelni, nem volt pattanásom, nem fénylett a bőröm, sőt inkább száraz volt. Néha napján amikor rám jön, jó minőségű szemceruzával kihúzom a szemem, esetleg spirál, de ennyiben ki is merül nálam a smink :)
2009. júl. 15. 17:33
 19/24 anonim ***** válasza:
ja, az lemaradt, h most 21 vagyok.
2009. júl. 15. 17:34
 20/24 anonim ***** válasza:

egyik nap bementem full fekete szemsminkkel a suliba. 13éves lehettem vagy talán fiatalabb is. =) a smink formája nem változott, csak a módszerek. =)

16L.

2009. júl. 15. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!