Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik lenne az...

Szerintetek melyik lenne az olcsóbb típusú műköröm csak saját részre, ha mindent megvennék hozzá, ami alapból szükséges? Zselés, vagy levegőn száradó porcelán?

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 00:06
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Néztem a 2M-nél, az ice gel ilyen kékes, viszont még szemezek a fiber clearrel, ma adom le a megrendelést, hát most már izgulok eléggé. :D
2012. júl. 12. 06:24
 42/43 anonim válasza:
Figyelj vannak olyan névtelen zselék amiknek az ára is jó és a minősége tökéletes nem sárgul nem törik nem pattog stb.. ha magadnak akarod csinálni próbáld ki a silcare-t. :) ismerek olyan tanult mükörmöst aki ezzel dolgozik és profi.. :)
2017. máj. 1. 18:03
 43/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod, már azota magamnak készitem a zselés vagy porcis körmöt, miota az 1.kérdésem feltettem ... elég rég volt már az. :-D Kitartoan tanultam ... magam és azért nem rossz az eredmény. :-)... Több márkát kiprobáltam ezidö alatt és szemezek mostanság a Silcare-rel is, amit ajánlottál. Köszi!!! :-)
2017. jún. 3. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!