Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik lenne az...

Szerintetek melyik lenne az olcsóbb típusú műköröm csak saját részre, ha mindent megvennék hozzá, ami alapból szükséges? Zselés, vagy levegőn száradó porcelán?

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 00:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
36%
Holnap segítek szívesen amiben tudok, ma már késő van:D
2012. júl. 5. 22:43
 12/43 A kérdező kommentje:
Olyan kedves Tőled! Előre is köszi! :)
2012. júl. 5. 22:45
 13/43 anonim ***** válasza:
53%
De ugye tudod, hogy az anyagok árából, amit megvenni szándékozol, kb. fél évig járhatnál kömöshöz? És ha már mindenképp ezzel szeretnél foglalkozni, és mint írtad, másoknak is csinálnád, nem gondolod, hogy érdemes lenne kitanulni a körmözést? Mert elég sok dolog van, amit leírni nem elég, élőben kell látni, és úgy gyakorolni. Lehetne látni, hogy mit-hogy csinálsz, és a rossz mozdulatokat ki tudná javítani a tanárod. De ha neked elég, hogy netről tanulj...
2012. júl. 6. 07:53
 14/43 Moira-88 ***** válasza:
59%
Szerintem ha valakinek van kedve hozzá, nyugodtan kezdje el gyakorolni otthon, nem egy nagy ördöngősség, de amúgy én is így kezdtem, hogy csak netről olvasgattam instrukciókat meg videókat néztem, de később megvettem a teljes Elo-s tananyagot hozzá és alaposabban kitanultam, jelenleg nincs időm arra, hogy bejárjak gyakorlati órákra, de ha lesz időm megcsinálom a gyakorlati részt is és levizsgázok. Persze nem azért mert ebből akarok megélni, csak egyszerűen tetszik, jó csinálni én nagyon élvezem. És ha ügyes vagy, anyagilag is jobban megéri hidd el!
2012. júl. 6. 08:38
 15/43 A kérdező kommentje:
Letti, Szívesen elmennék tanfolyamra, hisz az a tuti, és majd meg is teszem, ha lesz rá módom, de egyelőre ez a verzió marad. Különben meg érdekel is, tehát azért is meg szeretnék próbálkozni, nem csak azért, hogy műkörmöm legyen. Kreativitást, kihívást is jelent egyaránt, ez az ami megfogott többek közt. A tapétaleszedést, glettelést, csiszolást, mennyezeti polisztirollapok felhelyezését is netről "tanultam" remekül sikerült. Ok, hogy lassabban, mint egy profinak, de uaz lett a végeredmény. Tehát én pozitívan indulok neki, gyakorlás nélkül semmi sem megy úgyelsőre, mint több éves gyakorlattal rendelkezőnek. :)
2012. júl. 6. 09:42
 16/43 A kérdező kommentje:
Moira, köszi a bíztatást. Tudom, hogy semmi sem megy pik pak. Elég jó videókat lehet látni a neten, azért többet segít, mintha az ember csak olvasná és nagyjából a mozdulatokat, lépéseket is el lehet lesni. Lám, te vagy az élő példa, hogy sikerülhet nagy elszántsággal. :)
2012. júl. 6. 09:49
 17/43 anonim ***** válasza:
43%

Én is netről tanultam, és pl nem reszelem szét a köröm felületét mint sok képzett körmös.

Van valahol egy tananyagom emailben, megpróbálom megkeresni ha kéred. Tipet ha veszel elsőre akár a dm-ben, ott szokott lenni olyan amiben kapásból két méret van. Abból is ki tudod kalkulálni hogy mekkora a méreted. Én is tipessel kezdtem, de hamar rájöttem, hogy építeni jobban, szebben tudok. Meglepődtem:D

2012. júl. 6. 14:42
 18/43 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Naná, hogy kérném szépen a tanfolyamot, amit megnéztél. Nagyon jól jönne minden segítség. :) Mindenképp megnézem a dm-es tipeket, de én is úgy gondoltam, hogy később megtanulnék építeni, mert tény hogy szebb, alakíthatóbb, bár munkásabb darab. :) Persze azért bele kell jönni, érezni kell, hogy hogy lehet a zselével dolgozni. Ha már az ember nekilát, akkor azt csinálja rendesen, kitartóan, különben mit sem ér az egész. ;)

És ha tudnátok segíteni, milyen és mekkora ecset szükséges a zselés építéshez, készítéshez. Egyenes? ferde? Hányas méretű? Nem a díszítéshez gondoltam.

2012. júl. 6. 15:16
 19/43 anonim ***** válasza:
Én egy 4-es és egy 6-os ecsetet vettem először. Az egy ideig bőven elég volt.
2012. júl. 6. 15:38
 20/43 anonim ***** válasza:
Ja és egyenes volt, de ha ma kezdeném, akkor egy ferdét is vennék.
2012. júl. 6. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!