A porcelán műköröm építéshez szükséges eszközöket feltudná nekem sorolni valaki?
Reszelő a köröm bolyhosításához
Primer
Sablon
Fehér porcelán por
Átlátszó porcelán por
Ecset természetes szőrből pl mókusszőr
Reszelő a porcelán formázásához
Buffer
Olaj
Polírozó tömb
Szia!
Műkörmös vagyok. A www.crystalnails.hu oldalon találsz bal oldalon egy olyat, hogy step by step, ott képekben leírják, hogyan kell, ha nem megy, kérdezz és írok.
1. vagyok
Ha bemész a Crystal Nailsbe kérj egy katalógust, de szerintem talán az oldalukról is letudod tölteni és abban levan írva lépésről lépésre az hogy hogyan kell készíteni a körmöt.
Kihagytam a felsorolásból a Liquidet :)
Szia!
A műkörmös vagyok, már írtam neked.
Azért nagyon vigyázz az otthon gyártással, mert ha alul belevegősödik, azonnal vedd le, mert el is gombásodhat. Bolyhozásra is szükség van, amit ha túlzásba viszel, sértheted a körmödet, ami nem jön egy könnyen helyre.
Én a helyedben inkább zselével próbálkoznék, nem porcelánnal, mert azt könnyebb eltávolítani.
Másrészt, nem értem, miért nem a saját körmödet növeszted meg, és festegeted, díszítgeted azt? Sokkal szebb egy igazi köröm, és a díszítést könnyen megtanulhatod, anélkül hogy kárt tennél a körmödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!