Mi az a porcelán műköröm?
Figyelt kérdés
Én pasi vagyok, csak hallottam csajokat beszélgetni erről és egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy mi lehet ez.2012. júl. 2. 17:13
1/5 anonim válasza:
Az alapanyag, hihetetlen finomra őrölt porcelánpor. Ezt egy katalizátorként működő folyékony anyagba mártott pici ecsettel viszik fel az előkészített körömre, és ha megszáradt, megkötött, finomra csiszolják.
Remélem, érthető... :-)
2/5 anonim válasza:
Előzőnek: Nem őrölt porcelán, nincs is hozzá köze, csak a neve.
A porcelán az egyfajta akrilát műanyag. Maga a műköröm az akrilát por és egy reagens folyadék, a liquid elegyéből készül.
A két összetevő önmagában nem keményedik meg, nem szárad meg, a kötési folyamat csakis akkor indul be, amikor a por és a folyadék találkozik egymással. A kezdetben viszonylag puha, fogkrém állagú anyag ezután folyamatosan keményedik, majd teljesen megszilárdul.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hittem, hogy egy darab porcelánt ragasztanak a körömre. Mind1 az ízléses műköröm nekem tetszik :)
2012. júl. 3. 21:38
5/5 anonim válasza:
:) Jó lenne, ha csak annyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!